کد خبر: 3365495
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۹

رونمایی از دو قرآن نفیس در خبرگزاری ایکنا

گروه هنر: دو قرآن که توسط هنرمندان کشورمان بر ورق‌های طلا و استیل نوشته شده‌اند طی امروز، ۲۹ شهریور در خبرگزاری ایکنا رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم رونمایی از دو قرآن از هنرمندان کشورمان ظهر امروز، 29 شهریورماه در خبرگزاری ایکنا برگزار شد.

یکی از این قرآن‌ها در ابعاد 16 در 12 سانتی‌متر از جنس طلاست که توسط رائین اکبرخانزاده، ریزنگار قرآن که بر روی طلا نوشته و این کار را با چشم غیرمسلح انجام داده و جلد آن نیز با هنر میناکاری تزئین شده است.

به گفته خانزاده، این اثر نفیس بیستمین اثری است که حکاکی کرده و در این قرآن نیز به صورت کامل قرآن را روی طلا حک کرده و جواهرات و برلیان در آن به کار رفته است.

همچنین از قرآن حکاکی شده بر صفحه فلزی(استیل) نیز رونمایی شد که نگارش آن توسط فریدون عزیزی انجام شده است. در این اثر آیات قرآن کریم روی 2 صفحه فلزی در اندازه 155 سانتی‌متر طول و 55 سانتی‌متر عرض نوشته شده است.

فریدون عزیزی برای خلق این اثر هنری هشت ماه زمان صرف کرده است تا برای اولین بار قرآنی را در این ابعاد و به صورت یک تکه بر فلز حکاکی کند.

مشروح این گزارش را روز سه‌شنبه، 31 شهریور در ایکنا بخوانید.

captcha