کد خبر: 3365496
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۰
حجت‌الاسلام رشاد در افتتاحیه حوزه‌های علمیه کشور:

سه‌ عامل مهم رشد طلاب عوامل انسانی، سازماندهی و سخت‌افزاری است

کانون خبرنگاران نبأ: رییس شورای حوزه‌های علمیه سراسرکشور در مراسم افتتاحیه حوزه‌های علمیه در مصلای ری گفت: عوامل انسانی، نرم‌افزاری و ساماندهی و نهایتا سخت‌افزاری از جمله عوامل رشد طلاب محسوب می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، مراسم افتتاحیه حوزه‌های علمیه سراسر کشور در مصلای حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) امروز 29 شهریور‌ماه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم آیاتی از قرآن کریم توسط یکی از قاریان ممتاز قرائت شد و سپس حجت‌الاسلام نجفی به‌مناسبت شهادت امام باقر(ع) به مدیحه‌سرایی پرداخت؛ در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام علی‌‌اکبر رشاد، رییس شورای حوزه‌های علمیه سراسرکشور، به سخنرانی پرداخت و گفت: عوامل رشد طلاب 3 چیزاست، 1.عوامل انسانی، 2.نرم‌افزاری ومدیریت و سازماندهی و در آخر سخت‌افزاری است.

وی درادامه گفت: طلاب باید توجه بسیاری به علوم حوزوی داشته باشند تا مورد قبول حضرت حجت(عج) واقع شوند و نباید درس را برای غیر خدا بخوانند.

در ادامه یادآور می‌شود، دراین افتتاحیه مدیران مدارس علمیه و دو تن از تولیت‌های مدارس علمیه نیز حضور داشتند.

captcha