کد خبر: 3366050
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰

زمان تشکیل دهمین مجمع عمومی جمعیت قرآنی استان تهران به تعویق افتاد

گروه فعالیت‌های قرآنی: زمان برپایی دهمین مجمع عمومی جمعیت قرآنی استان تهران که مقرر شده بود در ۱۷ مهرماه برگزار شود به تعویق افتاد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دهمین مجمع عمومی جمعیت قرآنی استان تهران که مقرر شده بود، جمعه، 17 مهرماه با حضور اعضای این مرکز در تالار میثاق، ضلع جنوبی مصلای امام خمینی(ره) برگزار ‌شود، به تعویق افتاد.

این مجمع که معین شده بود با محوریت انتخابات شورای مرکزی این جمعیت و همچنین ارائه گزارش دوسالانه شورای مرکزی همراه باشد، به دلیل تعمیرات سالن برگزاری به تاریخ دیگری موکول شده است که زمان و مکان برگزاری متعاقباً به اطلاع اعضا خواهد رسید.

یادآور می‌شود، جلسات شورای مرکزی این جمعیت سه‌شنبه هر دو هفته یکبار از ساعت 7:30 برگزار می‌شود. همچنین دفتر مرکزی شورای جمعیت قرآنی استان تهران در خیابان کارگر جنوبی، خیابان شهید نظری، کوچه بختیاری، پلاک 1 واقع شده است.

captcha