کد خبر: 3366616
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳
حسین کنعانی‌مقدم:

از «برجام» بدر بسازیم نه احد

گروه سیاسی: به نظر می‌رسد برخی‌ها تصور می‌کنند که توافق‌نامه برجام غنیمت‌هایی را برای ما به همراه خواهد آورد، به همین دلیل ممکن است سنگرهای فرهنگی و اقتصادی را رها کنند و این مسئله باعث شکسته شدن عقبه ما بشود؛ بر این اساس ما باید از برجام بدر بسازیم، نه احد.

حسین کنعانی‌مقدم، دبیرکل حزب سبز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تلاش‌های دشمن برای نفوذ فرهنگی، سیاسی و اقتصادی که بارها مورد اشاره رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفته، اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی موانع بسیار زیادی در مقابل تهاجم فرهنگی غرب به کشور ایجاد شد و ساختارهای فرهنگی و ملت ما سد مستحکمی در مقابل این تهاجم شدند.
وی افزود: تا زمانی که جنگ، جنگ علنی و با جبهه مشخصی باشد، نگرانی چندانی نداریم و می‌دانیم که فرهنگ ایرانی ـ اسلامی ما بر فرهنگ‌های دیگر غلبه می‌کند اما وقتی بحث نفوذ پیش می‌‌آید به این معناست که می‌خواهند با ادعای رفع مسائل و مشکلات میان ایران و غرب با نفود به ارکان اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی از فرصت‌های پساتحریم استفاده کنند.
کنعانی‌مقدم با اشاره به استفاده غرب از اهرم‌های اقتصادی گفت: همواره غرب در اقدامات فرهنگی خود علیه کشورهای دیگر سعی کرده از اهرم‌های اقتصادی استفاده کند و به بهانه استعمار نوین و آبادانی و آوردن تشکیلات و فاینانس و امکانات اقتصادی، فرهنگ خودش را نیز وارد می‌کند همانطور که امروز در برخی کشورها شاهد نفوذ اقتصادی غرب با محوریت تهاجم فرهنگی هستیم.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به هشدار رهبر معظم انقلاب مبنی بر نفوذ فرهنگی و سیاسی دشمن گفت: این تذکر بر این نکته تأکید دارد که حواسمان باشد که سنگرها را رها نکنیم تا داستان جنگ احد در این مقطع تکرار نشود.
کنعانی‌مقدم خاطرنشان کرد: در جنگ احد برخی برای گرفتن غنیمت عقبه لشکر پیامبر(ص) را خالی کردند و ما شاهد شکست سنگینی در احد بودیم که شیرینی پیروزی بدر را تحت‌الشعاع قرار داد.
وی افزود: به نظر می‌رسد برخی‌ها تصور می‌کنند که توافق‌نامه برجام غنیمت‌هایی را برای ما به همراه خواهد آورد، به همین دلیل ممکن است سنگرهای فرهنگی و اقتصادی را رها کنند و این مسئله باعث شکسته شدن عقبه ما بشود؛ بر این اساس ما باید از برجام بدر بسازیم، نه احد.
کنعانی‌مقدم در مورد تلاش دشمن برای نفوذ ذر نهادهای تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز گفت: همیشه نهادهای سیاسی مثل مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری، قوه مجریه و قوه مقننه جزو اهداف استراتژیک دشمنان بوده‌اند تا بتوانند به آنها ضربه بزنند و یا نفوذ کنند و آنها را تحت تأثیر تفکرات خود قرار دهند.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: چه برجام تصویب شود، چه نشود، دشمن از این تلاش خود دست برنخواهد داشت به همین دلیل در انتخابات آینده باید مراقب باشیم.

محمود قره‌داغی

captcha