کد خبر: 3372630
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰

واقعه غدیرخم در شهرهای مختلف استان مرکزی بازسازی می‌شود

گروه اجتماعی: واقعه تاریخی غدیرخم به منظور ملموس‌سازی این واقعه بزرگ برای نسل امروز و تقویت جایگاه امامت در اسلام در نقاط مختلف استان مرکزی بازسازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، واقعه تاریخی غدیرخم در نقاط مختلف استان مرکزی در روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری بازسازی می‌شود، این برنامه با هدف ملموس‌سازی این اتفاق مهم تاریخی و تشریح جایگاه امامت در اسلام در شهرهای مختلف استان اجرا خواهد شد.

محمدرضا رضایی، فرمانده سپاه ناحیه اراک درباره بازسازی واقع غدیرخم در اراک گفت: این کار تداعی‌ کننده حمایت از ولایت در تمام اعصار است، امروزه با توجه به اهمیت موضوع، تمامی مسئولان و مردم باید نسبت به تبلیغ و تشریح این واقعه تاریخی دغدغه داشته باشند.

وی در ادامه از بازسازی واقعه غدیرخم برای سومین سال متوالی خبر داد و گفت: خوشبختانه این برنامه در سال‌های گذشته از استقبال مردم برخوردار بوده و امسال بناست با اجرای برنامه‌های بهتر گامی فراتر از برنامه‌های سال گذشته برداریم، هدف اصلی بازسازی واقعه بزرگ غدیرخم تبیین اهمیت جایگاه ولایت در جامعه و ایجاد پیوند بین نسل‌های مختلف و پرهیز از فاصله‌های فرهنگی است.

رضایی با اشاره به این مطلب که 200 نفر از فعالان حوزه هنر این واقعه را بازسازی می‌کنند، در رابطه با زمان بازسازی غدیر گفت: فردا نهم مهر‌ماه تحت عنوان جشن بزرگ «هلهله قدسیان» در پارک امیرکبیر اراک این بازسازی صورت می‌گیرد، در این بازسازی بیش از 200 دست لباس، نیزه، کلاه خود، پرچم و نخل و همچنین تجهیزات ساخت کعبه، به همت سپاه ناحیه اراک تهیه شده است.

وی با تأکید بر لزوم به کارگیری ابزار و قابلیت‌های هنری در راستای انتقال واقعه غدیر، اظهار کرد: باید تلاش شود که عید غدیر به یک جشن عمومی تبدیل و در پرتو آن به رشد بصیرت مردم و تحقق فرمایشات رهبری جامه عمل بپوشانیم، همزمان با دهه امامت و ولایت برنامه‌های ویژه‌ای در سطح شهرستان اراک برگزار می‌شود و در این راستا از ظرفیت جوانان بسیجی به منظور اجرا و برنامه‌سازی استفاده می‌شود.

رضایی با اشاره به برگزاری مسابقه فرهنگی «حاضران به غائبین خبردهند» گفت:فردا در همایش بازسازی غدیر به 30 نفر از برگزیدگان جوایزی اهدا می‌شود.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: در شهرهای مختلف استان از جمله آشتیان و خمین بازسازی واقعه غدیر انجام خواهد شد که در خمین این برنامه صبح روز جمعه، همزمان با عید سعید غدیرخم با همکاری ادرات این شهرستان برگزار خواهد شد و برای رفاه حال شهروندان، وسیله ایاب و ذهاب از میدان 15 خرداد و صاحب الزمان و روبه‌روی مصلی در نظر گرفته شده و برای رفاه حال شهروندان روستایی از تمامی روستاها وسیله حمل‌ونقل به صورت رایگان برای ارائه خدمات مهیا شده است.

captcha