به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، طه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گفت: این تفاهمنامه حرکت جدیدی برای برقراری ارتباط قویتر و بیشتر با حوزه علمیه به منظور اعتلای فرهنگ اسلامی است که به تاکید میزرزاده رییس دانشگاه منعقد میشود.
آموزش حریت و آزاد اندیشی در کنار علم آموزی
طه هاشمی با اشاره به حضور آیتالله هاشمیرفسنجانی در اولین گردهمایی معاونین فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: آیتالله هاشمی رفسنجانی بیان کرد؛ در زمان تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی منظور ما از آزاد غیردولتی بود اما با تفسیر آیت الله وحید خراسانی از این پس باید به آزاد اندیشی توجه کرد، دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی است که دانشجویان آن در کنار علم و تحصیل حریت و آزاد اندیشی را نیز یاد میگیرند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در تمام دورانها علم با آزاد اندیشی قرین بوده است، گفت: حوزهها بهترین الگوهایی هستند که میتوانند مفهوم آزاد اندیشی را توسعه و آموزش دهند.روشها و شیوههای بدیعی که حوزههای ما بیش از هزار سال حفظ کردهاند میتواند الگویی برای دانشگاهها باشد.
وی افزود: ارتباط آزاد میان طلاب و اساتید در حوزههای علمیه نشاندهنده نگاه اسلام به فکر و اندیشه باز است.
طه هاشمی به اهداف این تفاهم نامه اشاره کرد وافزود: در این تفاهم نامه در نظر داریم از امکانات دانشگاه و موسسه آموزش عالی خاتم النبیین(ص) در عرصههای آموزش، پژوهش، فرهنگی و تبلیغی، ارتباطات و ... استفاده کنیم.
توجه ویژه به فرهنگ در دوران مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در فصل جدید دانشگاه آزاد اسلامی توجه ویژهای به فرهنگ و مبانی اسلامی و دینی شده است، گفت: در دوران مدیریت میرزاده ما به دنبال تغییر نگاه در برنامههای فرهنگی و در پی آن تغییر در محتوا و روشها بودیم که البته بدون این تغییر نمیتوانستیم پاسخگوی نیازهای مخاطبان باشیم .
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی به مجموعه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: اجرای طرحهای ماندگار فرهنگی در سه بخش ماندگار کالبدی، طرح های نهادی، طرحهای رخ داد گرا، برگزاری همایشها و کارگاهها از جمله سبک زندگی ایرانی-اسلامی، تدوین طرح ملی اخلاق حرفهای، بزرگداشت مفاخر و مشاهیر و ... از جمله فعالیتهای این معاونت است.
وی با بیان اینکه قرآن کتاب تولید علم مادی نیست و کتاب هدایت است، گفت: در قسمتهایی که به علم مادی اشاره شده، چشمهها و نشانههایی وجود دارد که اگر دانشمندان به مطالعه آن بپردازند میتوانند سرنخهایی را پیدا کنند که منجر به اختراعات شود و یکی دیگر از موارد همکاری حوزه و دانشگاه همین امر است.
آمادگی همکاری با بزرگترین دانشگاه حضوری جهان
حجت الاسلاموالمسلمین احمد رضوی معاون آموزشی و نماینده موسسه آموزش عالی خاتم النبیین(ص) در ادامه ضمن تبریک ولادت امام هادی(ع)، گفت: حوزه علمیه علاوه بر وظایفی که دارد به بحث آسیب شناسی با توجه به تفاوت مشکلات و گرفتاریها توجه ویژهای دارد که از جمله آن میتوان به بحثهای علمی- آموزشی با رویکرد فکری و اعتقادی، تاسیس موسسه آموزش عالی خاتم النبیین(ص)، ایجاد6 رشته جدید و .. اشاره کرد.
وی با بیان اینکه پیش از این نیز همکاریهایی با برخی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی داشتهایم، افزود: فارغ التحصیلان دانشگاه اداره کننده کشور هستند، بنابراین میتوان با همکاری دانشگاه و حوزه در تربیت بهتر آنان در تمامی حوزهها گام برداشت.
معاون آموزشی و نماینده موسسه آموزش عالی خاتم النبیین(ص) اظهار داشت : ما آمادگی داریم تا در حد توان خود و با انتقال تجربیات و هم فکری در حوزههای گوناگون از جمله آموزش عقاید اسلامی، آسیب شناسی، برگزاری کارگاههای دینی و فرهنگی و ...با دانشگاه آزاد اسلامی که مجموعه عظیمی از دانشجویان و امکانات را در کشور و دنیا دارا است داشته باشیم.