کد خبر: 3381772
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷
همزمان با فرارسیدن محرم؛

پایتخت شور و شعور حسینی مهیای برپایی اعلان عزای سیدالشهدا(ع) می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول روابط عمومی شورای هیئت‌های مذهبی زنجان از برپایی آیین سنتی اعلان عزای حسینی در مساجد، تکایا و حسینیه‌های زنجان در آستانه محرم برای عزاداری سیدالشهدا(ع) خبر داد.

رسول احدی، مسئول روابط عمومی شورای هیئت‌های مذهبی زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، اظهار کرد: آئین سنتی اعلان عزای حسینی در مساجد، تکایا و حسینیه‌های زنجان در آستانه محرم برای عزاداری سیدالشهدا(ع) برگزار می‌شود.
وی با با بیان اینکه استان زنجان قریب به 700هیئت مذهبی فعال دارد، بیان کرد: قریب به اتفاق این تشکل‌های مذهبی در این ایام مراسم اعلان عزای حسینی را در برنامه خود دارند.
مسئول روابط عمومی شورای هیئت‌های مذهبی زنجان با اشاره به اینکه اشعاری که در مراسم اعلان عزای حسینی توسط مدیحه‌سرایان اهل بیت(ع) زنجان قرائت  می‌شود اغلب با محوریت فتوت و جوانمردی امام حسین(ع) بوده و به پیام نهضت ایشان نیز اشاراتی دارد، عنوان کرد: مراسم اعلان عزای حسینی هیئت مکتب‌الزهرا(ع) و مکتب‌القاسم(ع) روز جمعه،17 مهر به ترتیب در تکیه حاج نوروزلر و مسجد فاطمیه برگزار می‌شود که ولی‌اله کلامی و غلامرضا عینی‌فرد از اساتید مداحی استان در این مراسم حضو خواهند داشت.
احدی خاطرنشان کرد: همچنین، روز دوشنبه، 20 مهرماه نیز مراسم اعلان عزای حسینی در زینیبه اعظم زنجان با حضور حجت‌الاسلام سیدحسین مومنی،از خطبای کشوری و غلامرضا عینی‌فرد از مداحان برجسته استان برگزار می‌شود.
به گزارش ایکنا، مراسم اعلان عزای حسینی در همه هیئت‌های مذهبی استان از ساعت 21 در مکان‌های تعیین شده آغاز خواهد شد.

captcha