کد خبر: 3381975
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۰
در ۲ سال اخیر:

بیشترین املاک پیرامونی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) تملک شد

کانون خبرنگاران نبأ: شهردار منطقه ۲۰ گفت: بیشترین املاک فرسوده واقع در طرح توسعه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در دوسال اخیر آزادسازی و تملک شده است

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، شهردار منطقه 20 از تملک بیشترین املاک فرسوده واقع در طرح توسعه حرم حضرت عبدالعظیم(ع) خبر داد.

وی با بیان این‌که این امر در طی دو سال گذشته انجام شده است افزود این طرح مصوب سال 1371 است که طی سال‌های 93 و 94 به نیمی از اهداف تعیین شده دست پیدا کرده‌ایم.

کتانباف با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن تملک 400 پلاک ثبتی گفت: طی دو سال اخیر موفق به توافق با 130 پلاک از این املاک فرسوده شده‌ایم و این در حالی است که طی 20 سال گذشته 180 پلاک از این املاک تملک شده بود.وی هم‌چنین کندی روند تملک املاک را به دلیل کمبود اعتبار دانست که با توجه به  حمایت‌های ویژه مدیریت شهری تهران این روند در دو سال اخیر تسریع شده است و گسترش دسترسی‌های بزرگراهی و شریانی پیرامون حرم به عنوان بخش ارتباطی طرح توسعه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، با احداث بلوار سلمان فارسی، بزرگراه شهید آوینی و اتصال ضلع جنوب به بزرگراه امام علی(ع) به خوبی محقق شده است.

شهردار منطقه 20 توسعه زیرساخت‌های عمرانی نیز هم راستا با تملک‌ها اجرا شده است که احداث پیاده راه ضلع شمال و همچنین پیاده راه ضلع شرق با پیشرفت 80 درصدی از جمله این پروژه‌های شهری است.

مرتضی عزیزی، رئیس اداره املاک شهرداری منطقه 20 نیز در خصوص قیمت گذاری املاک معارض گفت: قیمت‌های پیشنهادی مناسب با قیمت روز و بر اساس نظر کارشناسان رسمی دادگستری که در جدول سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران آمده است، به مالکان اعلام می شود.

عزیزی با اشاره به اینکه قیمت ها متناسب با نوع کاربری و شرایط مکانی ملک متغیر است و هر ملک با توجه به شرایط خاص آن قیمت گذاری می شود، افزود: به منظور کاهش آسیب های اجتماعی احتمالی و جلوگیری از تملک های پراکنده، املاک باقی مانده در طرح، به 5 بخش تقسیم و املاک معارض بر اساس اولویت مکانی به صورت گروهی تملک شد.

رئیس اداره املاک شهرداری منطقه 20 با بیان اینکه املاک معارض با طرح توسعه پیرامون حرم، به محدوده های شمال شرق، شرق، جنوب شرق، جنوب و جنوب غرب تقسیم بندی شده است، یادآور شد: با توجه به اینکه بیشترین بخش املاک معارض باقی مانده در ضلع شرق و شمال شرق حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) قرار گرفته این دو محدوده در اولویت مدیریت شهری است.

مرجان شرف

captcha