کد خبر: 3383045
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰

هفته‌ای که در انتظار مفقودان جامعه قرآنی خوزستان به سر شد

گروه فعالیت​های قرآنی: هفته گذشته گرچه با برگزاری مسابقات قرآنی اوقاف و آغاز ثبت نام در برخی مسابقات دانشگاه آزاد همراه بود، اما بی‌خبری در مورد دو فعال جامعه قرآنی استان، پررنگ​ترین رویداد قرآنی هفته گذشته استان بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، هفته گذشته گرچه با برگزاری مسابقات قرآنی اوقاف و آغاز ثبت‌نام در برخی مسابقات قرآنی دانشگاه آزاد همراه بود، اما بی‌خبری در مورد دو فعال جامعه قرآنی استان، انتظاری بس تلخ را برای اهالی قرآنی استان به همراه داشت.

هویت پیکر امین باوی درحال اثبات است

پیکر دو خوزستانی جان‌باخته در فاجعه منا، ۱۴ مهرماه وارد کشور شد. گرچه پیکر امین باوی نیز میان انتقال‌یافتگان به تهران است اما برای رسیدن به قطعیت در مورد هویت وی، فعلاً پیکر این مرحوم در تهران می‌ماند.

برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات قرآن اوقاف در اکثر شهرستان‌های خوزستان

مرحله شهرستانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم اداره اوقاف و امور خیریه رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل، اذان، دعاخوانی و حفظ قرآن کریم پنج‌شنبه و جمعه 16 و 17 مهرماه برگزار شد. در مرحله شهرستانی مسابقات قرآن اداره اوقاف و امور خیریه اهواز حدود یک‌هزار و 200 نفر ثبت‌نام کرده‌اند.

همچنین، مرحله شهرستانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه سنین بالای ۱۸ سال، ۱۵ و 18 مهرماه در اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دزفول برگزار شد.مرحله شهرستانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف شوشتر روز ۱۷ مهرماه جاری برگزار شد. مرحله شهرستانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف خرمشهر، ۱۶ و ۱۷ مهرماه جاری در شهرستان خرمشهر برگزار شد.

آغاز ثبت‌‌‌نام مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد آبادان و مسجدسلیمان

ثبت‌ نام بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در بخش‌های شفاهی، کتبی، پژوهشی و هنر و ادبیات دینی از اول مهرماه آغاز شده است و تا 20 آبان‌ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان ادامه دارد.

همچنین، ثبت‌‌ نام مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش‌های شفاهی، کتبی و هنری ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان آغاز شد.

آموزش‌های قرآنی به دانشجویان نوورود در دانشگاه شهیدچمران اهواز

همزمان با آغاز سال تحصیلی ۹۵-۹۴ جلسات آموزشی روخوانی و حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم ویژه دانشجویان نوورود در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود.

این جلسات آموزش قرآنی به صورت هفتگی یکشنبه‌ها ساعت 20 برگزار خواهد شد و شرکت در این آموزش‌ها محدودیت تعداد ندارد. نخستین جلسه آموزش قرآن کریم یکشنبه 12 مهرماه برگزار شد.

هیئت قرآنی «ستاد بزرگداشت قاریان مهاجرالی‌الله» به آبادان سفر کرد

هیئت قرآنی «ستاد بزرگداشت قاریان مهاجرالی‌الله» به‌منظور دیدار با خانواده‌های جان‌باختگان گروه تواشیح باقرالعلوم در فاجعه منا، ۱۳ مهرماه به آبادان سفر کرد.

این هیئت شامل محمدحسین محمدزاده مدیر شبکه رادیو قرآن و رادیو تلاوت، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید محمدی قائم مقام رئیس و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، محمدرضا پورمعین رئیس جمعیت قرآنی استان تهران و محمدعلی دهدشتی از پیشکسوتان قرآنی کشور به آبادان سفر کرد.

خوزستان؛ برگزارکننده جشنواره ملی نقاشی و نقاشی​‌خط «آیات»

جشنواره ملی نقاشی و نقاشی​‌خط «آیات» از سوی دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در خوزستان برگزار می‌​شود. این جشنواره ملی در خوزستان با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری در بخش نقاشی و نقاشی‌خط در نظر گرفته شده است که به زودی فراخوان آن برای استان​های سراسر کشور ارسال می‌شود.

هنرمندان حوزه نقاشی و نقاشی‌​خط می‌توانند آثار خود را در زمینه آیات قرآن کریم، قصص قرآنی و موضوعاتی همچون ازدواج، صرفه‌جویی و ... که در فراخوان نیز ذکر شده‌​اند، در این جشنواره شرکت دهند.

captcha