به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نخستین دوره مدیریت فعالیتهای قرآنی توسط اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت استان البرز پنجشنبه، 16 مهرماه برگزار شد.
اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت استان البرز، با هدف ترویج فرهنگ قرآن و عترت و توانافزایی مدیران قرآنی مؤسسات قرآنی استان البرز، اقدام به برپایی دوره مدیریت فعالیتهای قرآنی کرده است.
این دوره که برای نخستین بار برای 25 نفر از ثبت نامکنندگان این دوره برگزار شده است، شامل اصول و مبانی مدیریت، مدیریت مالی، مهارتهای ادارای، روش تدریس قرآن، روش تنظیم دفاتر مالیاتی، آشنایی با فعالیتهای قرآنی، روش حل مسئله و تصمیمگیری و روابط عمومی است.
دوره مدیریت فعالیتهای قرآنی طی دو روز در تاریخ 15 و16 مهرماه در محل مهدیه کرج با حضور شرکتکنندگان برگزار شد.
گفتنی است؛ این دوره در مراحل بعدی تکمیل خواهد شد و به شرکتکنندگان پس ازپایان دوره مدرک معتبر اهدا خواهد شد.