کد خبر: 3383697
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۴
فردا شب؛

پیکر امین باوی وارد خوزستان می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر و حج زیارت خوزستان با اشاره به انجام آزمایش‌های DNA بر پیکر امین باوی، گفت: پیکر امین باوی فردا شب، ۱۹ مهرماه از تهران به اهواز منتقل می‌شود.

ناصر حویزاوی، مدیر حج و زیارت خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: 5 زائر خوزستانی شامل 4 زائر آبادانی و یک زائر اهوازی همچنان جزو مفقودشدگان منا قرار دارند و تاکنون خبری از آنان به دست نیامده است.

وی افزود: پیکر 71 تن از جانباختگان فاجعه منا امشب 18 مهرماه به ایران بازگردانده می‌شود که احتمال می‌رود تعدادی از مفقودشدگان خوزستانی نیز در بین این جانباختگان باشند.

حویزاوی با اشاره به انجام آزمایش‌های DNA  بر روی پیکر امین باوی؛ از جا‌ن‌باختگان آبادانی منا، گفت: پیکر مرحوم امین باوی هفته گذشته به کشور انتقال یافت و به‌منظور تشخیص هویت در تهران ماند. با انجام آزمایش‌ها DNA  و احراز هویت وی، پیکر امین باوی شام‌گاه فردا، 19 مهرماه از تهران به اهواز منتقل خواهد شد.

captcha