کد خبر: 3384153
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴

فعالیت ۹۰ مبلّغ دینی به مناسبت ماه محرم در خرمشهر

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرمشهر گفت: به‌مناسبت ماه محرم، ۹۰ مبلّغ بومی و غیر بومی به انجام برنامه​های تبلیغی در نقاط مختلف شهرستان خرمشهر می​پردازند.

حجت‌الاسلام عادل رویوران، رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرمشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: به‌مناسبت فرارسیدن ماه محرم همایش طلایه‌داران تبلیغ فردا سه‌شنبه، 21 مهرماه با حضور مبلّغان و ائمه جماعت مساجد شهرستان در این اداره برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برنامه اعزام مبلّغ به مناسبت ماه محرم به نقاط مختلف شهرستان اظهار کرد: 30 مبلّغ از قم برای حضور در برنامه‌های مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد و حسینیه‌های شهرستان در ماه محرم دعوت شده‌اند. همچنین، 60 مبلّغ بومی نیز به نقاط مختلف شهرستان و از جمله به حاشیه شهر، مسیر کارون و جاده شلمچه اعزام خواهند شد.

رویوران ادامه داد: برگزاری گفتمان‌های دینی در مدارس و دانشگاه‌ها از دیگر برنامه‌های این مبلّغان خواهد بود. همچنین دیگر برنامه محوری ماه محرم در شهرستان قرائت زیارت عاشورا در جوار شهدای گمنام مسجد جامع خرمشهر است. تهیه بسته‌های فرهنگی، هماهنگی با صدا و سیمای آبادان جهت ضبط برنامه‌های سوگواری ماه محرم و تولید مستند «محرم در خرمشهر» از دیگر برنامه‌های پیش​بینی شده برای ماه محرم خواهد بود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرمشهر ادامه داد: پنجشنبه، 16 مهرماه اختتامیه دوره تخصصی مداحان در شهرستان برگزار شد و از 120 مداح تقدیر شد. همچنین، از اساتید این دوره؛ سید مرتضی خلیلی، شاهین خزلی، محمود صبائی، راضیه فیصلی و خانم عبادی نیز قدردانی ویژه شد.

captcha