کد خبر: 3385040
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵
حجت‌الاسلام رجب‌زاده خبر داد:

آموزش قرآن به هزار نفر در اسکو در ۶ ماه اول امسال/ ۱۲۰ مربی فی‌‎سبیل‌‎الله همکاری می‏‌کنند!

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسکو با تشریح وضعیت مؤسسات و خانه‌های قرآنی آن شهرستان اظهار کرد: در ۶ ماهه نخست سال ۹۴، هزار نفر قرآن‎‏‏آموز در این شهرستان در رشته‏‎های مختلف آموزش دیده‎‏اند.

حجت‌الاسلام مظفر رجب‌زاده، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسکو در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، با تشریح وضعیت مؤسسات و خانه‌های قرآنی آن شهرستان اظهار کرد: 14 خانه قرآن و یک موسسه قرآنی در این شهرستان فعالیت می‌کنند که براساس ضوابط و دستورالعمل سازمان دارالقرآن کریم، آموزش روخوانی، روان‌‎خوانی، تجوید، فصیح‎‏خوانی و همینطور دوره تخصصی تربیت معلم قرآن کریم در این مراکز انجام می‌پذیرد.

وی با اشاره به تعداد قرآن‎آموزان در نیمسال اول سال 94 خاطرنشان کرد: در 6 ماهه نخست سال 94، هزار نفر قرآن‎‌‏آموز در این شهرستان در رشته‏‎های مختلف آموزش دیده‎‏اند؛ همچنین دو دوره تربیت معلم روخوانی و روان‌خوانی  نیز برگزار شده که گواهی رسمی کشوری مربیگری برای شرکت‎کنندگان صادر می‌‎شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسکو ادامه داد: با مدیریت خانه‎‌های قرآن درتابستان برنامه‎های اردویی در کندوان و خسروشهر و دو اردو در مشهد برپا شد. در مراسم 1449 نیز از اسکو 180 نفر شرکت کردند و در آبان ماه در مراسم نورالهدی از شهرستان اسکو شرکت‌‎کنندگانی خواهیم داشت.

رجب‌زاده با بیان اینکه 120 مربی در مؤسسات و خانه‌های قرآن به‎صورت فی‌‎سبیل‌‎الله همکاری می‎کنند، از دعوت به خودگردانی فعالان قرانی گفت و تاکید کرد: سعی بر آن داریم تا فعالان در عرصه‎های قرآنی شهرستان را به خودگردانی دعوت کنیم؛ چراکه از جانب سازمان حمایت‎های جزئی صورت می‎گیرد که پاسخگوی نیازهای فعالان در این عرصه نیست.

captcha