کد خبر: 3385493
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶

تظاهرات ضد صهیونیستی در ۸ استان بعد از اقامه نماز جمعه

گروه سیاسی: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از برگزاری تظاهرات ضد صهیونیستی در ۸ استان کشور پس از اقامه نماز عبادی ـ سیاسی جمعه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی جنایات کم‌سابقه و وحشیانه اخیر رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی علیه مردم مظلوم و آراگان ستمدیده کرانه باختری رود اردن و نوار غزه، با صدور اطلاعیه‌ای ضمن محکومیت شدید این‌گونه جنایات وحشیانه و حملات سبوعانه رژیم اشغالگر قدس اعلام کرد: جمعه، 24 مهرماه پس از اقامه نماز دشمن‌شکن جمعه در 8 استان کشور تظاهرات ضد صهیونیستی علیه جنایات این رژیم در سرزمین‌های اشغالی و حمایت از انتفاضه سوم فلسطین و مظلومیت مردم ستمدیده آن برگزار و فریاد رسای حق‌طلبی و حقیقت‌جویی، استقلال و آزادی و آزادگی ملت بزرگ ایران اسلامی در جهان طنین‌انداز خواهد شد.

این تظاهرات در مراکز استان‌های مرکزی، سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، اردبیل، گلستان، خراسان شمالی، بوشهر و هرمزگان از میعادگاه‌های نماز جمعه و پس از اقامه نماز جمعه با حضور پرشور، گسترده و دشمن‌شکن مردم خداجو و ملت شریف و نمازگزاران نماز جمعه برگزار می‌شود.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن محکومیت مجدد این حملات ددمنشانه از دولت اسلامی ایران و تمامی سازمان‌ها و مجامع دفاع از حقوق بشر و به ویژه سازمان همکاری‌های اسلامی نیز می‌خواهد با رایزنی‌های بین‌المللی و دیپلماسی فعال خود نسبت به برخورد جدی با حملات دهشت‌بار و تحرکات اخیر رژیم صهیونیست‌ها و حمایت از مردم بی‌گناه فلسطین به ویژه کرانه باختری و نوار غزه اقدام عاجل نمایند.

این شورا این‌گونه تحرکات و حملات دیوانه‌وار و نامشروع رژیم صهیونیستی را نشان از استیصال و درماندگی و دست و پا زدنی قبل از غرق شدن و نابودی کامل این رژیم منفور دانسته و تأکید می‌کند: بدون تردید پیامدهای کرانه باختری و نوار غزه نه تنها در گسترش جبهه مقاومت و بیداری اسلامی و اتحاد هر چه بیشتر مسلمانان و جهان اسلام حول محور مقاومت و جبهه بیداری اسلامی و قبله اول مسلمین کمک شایانی کرده، بلکه در روند محو و حذف و انزوای هر چه بیشتر رژیم اشغالگر صهیونیست برای همیشه از صفحه روزگار تسریع می‌کند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان اطلاعیه خود با دعوت عمومی و فراخوان از تمامی مردم شریف و همیشه در صحنه ایران اسلامی می‌خواهد تا با حضور پررنگ، گسترده، حماسی و انقلابی خود در تظاهرات ضد صهیونیستی ضمن حمایت از مردم مظلوم و آوارگان ستمدیده سرزمین‌های اشغالی، از انتفاضه سوم فلسطین و مسجدالاقصی نیز حمایت نموده و آزادی و رهایی قدس شریف را از چنگال دژخیمان رژیم جعلی و تروریست‌پرور صهیونیست فریاد زده و خشم مقدس و انقلابی خود را از جنایات صهیونیست به نمایش گذارند.

captcha