کد خبر: 3385811
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۲

اعزام 758 مبلغ به مناطق مختلف قزوین در ماه محرم

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین از اعزام 758 مبلغ به مناطق مختلف استان همزمان با دهه اول ماه محرم خبر داد.

حجت‌الاسلام عباس نظری، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)
از قزوین، اظهار کرد: 180 نفر از این مبلغین از روحانیون استان قم و مابقی از طلاب حوزه‌های علمیه استان قزوین هستند که در دهه اول ماه محرم در مناطق مختلف استان به امر تبلیغ مشغول می‌شوند.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین با بیان اینکه این مبلغین از شب گذشته به مناطق مختلف استان از جمله روستاهای دور افتاده اعزام شده‌اند و به مدت دوازده روز تا چهارم آبان ماه در این مناطق حضور دارند، افزود: ایام محرم فرصت مناسبی است تا زندگی ائمه‌اطهار (ع) به درستی برای مردم تبیین شده و پیام قیام عاشورا به درستی به نسل نوجوان و جوان منتقل شود.

نظری با تاکید بر اجرای صحیح مراسم در ایام محرم و نیز برنامه‌ریزی جهت حضور روحانیون در مساجد، گفت: باید ماه محرم
را قدر دانست و تا حد توان از این فرصت استفاده کرد و مراقب بود که عزاداری‌ها بر اساس موازین صحیح و محکمات اسلامی و بایسته‌های شرعی انجام گیرد.

captcha