حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، درخصوص نشستهای هماندیشی پهنهای مدیران عامل اتحادیههای کشور، گفت: این نشستها بهصورت پهنهای در هشت پهنه برنامهریزی شده است.
وی ادامه داد: هر پهنه متشکل از چند استان است که جلسات با همراهی اعضای هیئت مدیره و بازرسان اتحادیهها برگزار میشود که اولین پهنه در استان تهران با حضو استانهای البرز، قزوین، سمنان و تهران برگزار شد.
کوششی عنوان کرد: هماندیشی دومین پهنه در قم با حضور استانهای مرکزی، قم، اصفهان و چهارمحال و بختیاری پنجشنبه گذشته، 23 مهرماه به میزبانی استان قم برپا شد که این جلسه با هدف مواجه رودررو و امکان کسب نظرات اعضای هئیت مدیره اتحادیههای استانی درباره مؤسسات واتحادیهها در سطح استانها و به صورت کلان داشته باشیم.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور بیان کرد: در این جلسات نقطه نظرات و شرایط مؤسسات و مراکز قرآنی سطح استان بیان میشود. همچنین درباره نوع تعامل با مدیران دستگاههای مختلف و موفققیتهایی که در پرتو ارتباط با این مدیران ایجاد شده است، مطالبی بیان میشود تا استانهای دیگر هم الگوگیری کنند و تجربیات موفق را در استانشان بهکار گیرند.
وی اظهار کرد: از سوی دیگر از موارد مطروحه ممکن است که در بحثهای کشوری استفاده شود و همچنین ابهامات طی این دیدارها تبیین میشود و طرحهایی را که نیز دارند بیان و شنیده میشود.
کوششی با تأکید بر اینکه در جلسات فوق مدیران عامل استانها و اعضای هیئت مدیره حضور دارند، اضافه کرد: همچنین مشابه این جلسه سومین هماندیشی پهنهای در استان لرستان، روز گذشته، 24 مهرماه با حضور مدیران عامل اتحادیههای استانهای ایلام، کرمانشاه، همدان و لرستان در خرمآباد تشکیل شد.
وی با اشاره به اینکه جلسات هماندیشی حدود چهار تا شش ساعت به طول میانجامد، بیان کرد: در جلسات پهنه دوم و سوم مدیران کل تبلیغات اسلامی حضور داشتند که ضمن ابراز خوشامدگویی به عنوان میزبان بر اتحاد و همدلی تأکید داشتند و در جلسه پهنهای استان لرستان مدیران ارشاد هم حضور داشتند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور با اشاره به اینکه مدیران عامل پیشبینی ادامه این جلسات را در سطح مؤسسات قرآنی دادند، گفت: بحث بیمه، مالیات، اعتبارات و بودجه قرآنی کشورمربوط به مؤسسات و خانههای قرآن شهری و روستایی وعضویت تشکلهای قرآنی ارشاد در اتحادیه، ادغام اتحادیهها، استفاده از ظرفیتهای استانی توسط استانهای دیگر، تکیه بر مردمی بودن فعالیتهای قرآنی و بحث انجمن خیرین قرآنی از دیگر مباحثی که طی این جلسات بیان شده است.
وی عنوان کرد: همچنین ارائه مباحث آموزشی و دیدگاههای مرتبط با مباحث آموزشی و پیشدبستانی تربیت مربی قرآن و ارتقای سطح مربیان و دیگر طرحهایی که به صورت ملی انجام میشود، از جمله موارد مطروحه بوده است.
کوششی بیان کرد: یکی از موارد و دغدغههایی که بهصورت مشترک در سطح استانها مطرح شده است استفاده ابزاری و غیراصولی از مؤسسات قرآنی در حد آمارهای غیرواقعی که توسط دستگاههای اجرایی انجام میگیرد و عدم مداخله دستگاههای اجرایی در حوزه قرآن از جمله دغدغههای مدیران بوده است.