ابراهیم حسنبیگی، نویسنده در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره نمایشگاه فرانکفورت گفت: نمایشگاه فرانکفورت، نمایشگاهی حرفهای و تخصصی است و تاکنون عمده فعالیتهایش در رابطه با کتاب بوده و این برای نخستین بار بود که از نویسندهای شناخته شده درباره مسائل ضددینی به ویژه در برخوردش با مسلمانان و برانگیختن احساسات آنها و اهانت به مسلمانان که از وی شخصیتی سیاسی نیز ساخته است، دعوت شود.
وی افزود: دعوت کردن از وی برای حضور در نمایشگاه کتاب فرانکفورت جای تعجب داشت، مگر اینکه رویکرد تازهای به این موضوع پیدا کرده باشند و یا به نوعی بخواهند جهان اسلام را به چالش بکشند.
حسنبیگی ادامه داد: به هر حال آنها در تصمیم خود مختار هستند و وظیفه ما مواضعی است که باید بگیریم و وزارت ارشاد نیز تاکنون این موضوع را گرفته و به نظرم وزارت ارشاد و اتحادیه ناشران و رسانههای فرهنگی برخوردشان با این موضوع خوب بوده و نشان دادهاند باوجود اینکه ما حضورمان در این نمایشگاه را قطعی کرده بودیم و هزینه بلیت هواپیما را پرداخت کرده بودند، حاضر شدند این مسائل را نادیده بگیرند و در نمایشگاه شرکت نکنند که این راهکار مناسبی است.
وی تصریح کرد: ما باید کشورهای تأثیرگذار اسلامی نظیر ترکیه، مالزی، اندونزی، مصر و ... را با این خود همراه کنیم؛ هر چند این اتفاق باید بیشتر رخ دهد تا چنین رفتاری در نمایشگاههای جهانی تکرار نشود و در این صورت است که در نمایشگاههای جهانی به ویژه فرانکفورت موفق خواهیم شد.
نویسنده کتاب «قدیس» اظهار کرد: همه میدانیم زمانی که سلمان رشدی به قرآن و اسلام اهانت کرد، همه جهان اسلام به پا خاستند، اما باید ایران از این فرصت استفاده کند و به جهانیان نشان دهد که اتحاد میان مسلمانان وجود دارد و ما تاکنون در این زمینه چندان موفق نبودهایم.
وی در ادامه یادآور شد: اقداماتی باید میان کشورهای اسلامی انجام شود تا عدم حضورشان در این نمایشگاه را اعلام کنند.