کد خبر: 3390442
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۱
محمدجواد ظریف:

سیاست‌های رژیم صهیونیستی علت اصلی تمام معضلات منطقه است

گروه سیاسی: وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار سفیر فلسطین اظهار کرد: سیاست‌های رژیم صهیونیستی علت اصلی تمام معضلات منطقه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره کل دیپلماسی رسانه‌ای وزارت امور خارجه، صلاح الزواوی، سفیر فلسطین در ایران امروز، دوشنبه، 27 مهرامه با محمد جواد ظریف دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه سیاست‌های رژیم صهیونیستی علت اصلی تمام معضلات منطقه است، اظهار کرد: صهیونیست‌ها همواره سعی کردند اذهان مردم و کشورهای جهان را از مسئله فلسطین به سمت مسائل فرعی دیگر منحرف کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین اظهار کرد: قدرت جمهوری اسلامی ایران به غیر از رژیم صهیونیستی برای کسی ضرر ندارد و آنهایی که مدام قدرت‌گیری ایران را در بوق و کرنا می‌کنند آب به آسیاب رژیم صهیونیستی می‌ریزند.

در این دیدار آقای الزواوی، ضمن تمجید از سیاست‌ها و حمایت‌های ایران در مورد آرمان فلسطین، سیاست آمریکا و رژیم صهیونیستی را دو روی یک سکه خواند و افزود: ایالات متحده سیاست مستقلی در مورد فلسطینیان ندارد و سیاست آنها تابع سیاست اسرائیلی‌هاست. آنها قصد ندارند این مسئله را حل کنند و وقتی صحبت از مذاکره می‌کنند برای کاهش فشارها بر رژیم اسرائیل است.

captcha