کد خبر: 3391310
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲
حجت‌الاسلام مقامی خبر داد:

تربیت بیش از ۲۵۰ مربی قرآن در طرح «اولوالألباب»

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: عضو هیئت‌ مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور اظهار کرد: در اجرای طرح سراسری تربیت مربی تدبر در قرآن کریم «اولوالألباب» بیش از ۲۵۰ نفر در تابستان دوره آموزشی را سپری کرد‌ند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی مقامی، عضو هیئت‌ مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و مدیرعامل مؤسسه تدبر در قرآن کریم و سیره مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)‌، با بیان اینکه طرح سراسری تربیت مربی تدبر در قرآن«اولوالألباب» برای اولین‌بار در سطح ملی برگزار شد، گفت: این طرح ‌در تابستان جاری، با حضور 10 مرکز شهرستانی با همت مؤسسه تدبر در قرآن کریم و سیره مشهد و همکاری اتحادیه تشکل‌های قرآن وعترت کشور برگزار شد.

مقامی با اشاره به طرح ملی «اولواالألباب» افزود: این طرح که با رویکرد تربیت مربی تدبر در قرآن انجام شد، با هدف عمومی‌سازی و ترویج مفاهیم قرآنی در جامعه قرآنی ‌کشور انجام شد که در این راستا، جامعه قرآنی با استقبال خود از این طرح گامی در جهت فعالیت‌های قرآنی در این حوزه برداشتند.

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر 8 مرکز آموزشی، آموزش خود را به پایان رسانده‌اند و 2 مرکز نیز تا پایان مهرماه دوره‌های خود را تکمیل خواهند کرد، بیان کرد: این طرح با بهره‌مندی از اساتید مجرب برای شرکت‌کنندگان برگزار شد و نمره‌هایی از این 8 مرکز مورد ارزیابی قرار گرفت که بسیار مورد توجه است و قابلیت خوبی را کسب کرده‌ایم.

بهره‌مندی از مربیان آموزش‌دیده طرح ملی «اولواالألباب»

مدیرعامل مؤسسه تدبر در قرآن کریم و سیره تصریح کرد: در این طرح با تربیت مربیان و اساتید در حوزه تدبر، در مؤسسات ونهادهای مختلف موضوع تدبر پیگیری خواهد شد و این اساتید، تدبر در قرآن کریم را در استان‌ها برای عموم مردم ‌آموزش خواهند داد.

وی افزود: هدف اصلی در این طرح، ‌خدمت به عامه مردم و قرآنیان است که این خدمت را از طریق تربیت نیروی انسانی پیش خواهیم برد، زیرا در برپایی دوره‌های آموزشی تدبر در کشور، نیاز به استاد است که برگزاری طرح ملی «اولواالألباب» برای زمینه‌سازی دوره‌های عمومی صورت  گرفت که این کار به نوعی با حمایت اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و مؤسسه تدبر در قرآن انجام شد.

‌مقامی اظهار کرد: در آماری که از تربیت شرکت‌کنندگان در این طرح گزارش شده است، تا‌کنون بیش از 250  مربی موفق شده‌اند با آموزش 12 واحد آموزشی که هر واحد آن 16 ساعت است و در مجموع 192 ساعت بوده، 8 واحد آن‌‌(128 ساعت) دروس تخصصی و 4 واحد آن‌(64 ساعت) دروس عمومی است، به‌‌صورت غیرحضوری این دوره را بگذرانند.

وی ادامه داد: پس از بررسی و ارزیابی‌های نمرات گزارش شده، مربیان تربیت تدبر در قرآن انتخاب شده و مورد استفاده قرارخواهند گرفت و البته‌ تنها کسب نمره بالا مد‌نظر نیست و باید افراد داری قابلیت‌های متفاوتی باشند که بتوانند در انتخاب و ارزشیابی مورد تأیید قرار بگیرند.

مدیرعامل مؤسسه تدبر در قرآن کریم و سیره در پایان خاطرنشان کرد: تمام افرادی که این دوره را گذرانده‌اند ‌و نمرات بالایی کسب کرده‌اند می‌توانند به‌عنوان مدرس در مؤسسات آموزشی خود و همچنین ‌در حوزه پژوهش در بخش پژوهش مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد مشغول به فعالیت شوند.

captcha