کد خبر: 3399383
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۶

آئین علم‌بندان در شهر صائین‌قلعه + تصویر

گروه اجتماعی: مراسم علم‌بندان هر سال در سومین روز شهادت حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) در شهر صائین‌قلعه، برگزار می‌شود که قدمت برگزاری این مراسم بیش از ۱۰۰ سال است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، عزاداران در اولین روز ماه محرم پرچم‌ها و علم‌هایی که به نام حضرت سیدالشهدا(ع) و یارانش نام‌گذاری شده‌اند را از محل نگهداری مخصوص‌شان که در قدیمی‌ترین محله شهر صائین‌قلعه است خارج می‌کنند و به مسجد جامع شهر می‌برند.

با گذشت مراسم 10 روزه محرم، اهالی شهر پس از گرداندن آن‌ها از مراسم عزاداری روزهای تاسوعا و عاشورا، طی مراسمی پس از چرخاندن علم‌‌ها در شهر، در سومین روز شهادت امام حسین(ع) علم‌ها را به این خانه برمی‌گردانند.



مردم شهر نیز با نذر پارچه، روسری، پول نقد و قربانی کردن احشام و پخش نذری به استقبال این علم‌ها رفته و آن‌ها را تا محل نگهداری‌شان بدرقه می‌کنند.

captcha