کد خبر: 3421612
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۶
نصر‌الله ضرغام اعلام کرد:

آمادگی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران برای پشتیبانی از مرکز رشد قرآنی

گروه دانشگاه: رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با بیان اینکه در حال امضای تفاهم‌نامه‌ای با جهاد دانشگاهی هستیم، گفت: اگر موضوع مرکز رشد قرآنی در آن تفاهم‌نامه بیاید قطعاً حمایت ویژه‌ای خواهد شد، در غیر این صورت و به صورت عادی هم ما از این موضوعات حمایت می‌کنیم.

نصرالله ضرغام، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با فعالیت‌هایی که در رابطه با اسلامی‌سازی علوم انسانی در نهاد زیر نظر ایشان انجام می‌شود، اظهار کرد: ما کارگروه علوم و معارف اسلامی را که ایجاد کردیم با همان ایده بود و پیشرفت کار، بستگی به فعالیت عزیزان دارد؛ ضمن اینکه علاوه بر این کارگروه، کارگروه علوم انسانی ما می‌تواند پروژه‌هایی را در کنار آن‌ ارائه دهد، حمایت کند و سفارش دهد.

وی در پاسخ به این سؤال که از ایده‌های علوم انسانی موردی بوده که تجاری‌سازی شود؟ گفت: تاکنون نداشته‌ایم. تا مرحله‌ای تجاری‌سازی را دنبال می‌کنیم بعد هم خوشبختانه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم علاقه‌مند به این حوزه است و هم قویاً حمایت می‌کند.

ایجاد پژوهش‌سراهایی برای کودکان

ضرغام عنوان کرد: معاونت‌های مختلفی که در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وجود دارد حتی دوستان ما آنقدر دید کلان و جامع دارند که به آموزش و پرورش کمک کرده‌اند که پژوهش‌سراها را ایجاد کنند که از پایه بتوانیم بچه‌ها را با مقوله مطالعه و پژوهش آشنا کنیم.

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در واکنش به این سؤال که جهاد دانشگاهی در حال راه‌اندازی اولین مرکز رشد قرآنی است، آیا مراکز رشد هم در اینجا حمایت می‌شوند؟ اظهار کرد: ما در حال امضای تفاهم‌نامه‌ای با جهاد دانشگاهی هستیم که اگر این موضوع در آن تفاهم‌نامه هم بیاید قطعاً حمایت ویژه‌ای خواهد شد، در غیر این صورت و همینطور عادی هم ما حمایت می‌کنیم و از پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد، معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری حمایت وسیع‌تر و گسترده‌تر می‌شود.

حمایت نامحدود از طرح‌های پژوهشی

وی حمایت از طرح‌های پژوهشی را نامحدود عنوان کرد و گفت: نمی‌گوییم که مثلاً از یک طرحی 20 میلیون حمایت می‌کنیم چون ممکن است پروژه‌ای باشد که 100 میلیون هزینه ببرد. ما الان کرسی‌های پژوهش را داریم که 10 سال است از دانشمندان کشور که کار تحقیقاتی با دید راهبردی انجام می‌دهند و به لحاظ علمی در داخل و خارج کشور شناخته شده هستند حمایت می‌کنیم. در این 10 سال شاید بالغ بر  یک و نیم میلیارد تومان حمایت مالی از اینها داریم و خواهیم داشت. علاوه بر اینکه سالانه رقمی به آنها می‌دهیم، دو پژوهشگر پسادکتری در اختیارشان قرار می‌دهیم و اگر هر کدام‌شان یک ساله باشند کار پژوهشی‌هایشان در مدت 10 سال می‌تواند 20 پژوهشگر پسادکتری داشته باشد و این رقم، رقم ارزشمندی است.

captcha