کد خبر: 3428189
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸
نماینده‌پزشکی قانونی در حج و زیارت:

هیئت پزشکی قانونی همچنان منتظر صدور روادید است

گروه سلامت: نماینده پزشکی قانونی در حج و زیارت به اشاره به سفر قریب‌الوقوع هیئت ۵ نفره این سازمان به عربستان جهت تعیین تکلیف مفقودان حادثه منا، از آماده نبودن روادید این سفر خبر داد.

علی بخشی، نماینده پزشکی قانونی در حج و زیارت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌امللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به سفر قریب‌الوقوع هیئت 5 نفره این سازمان برای سفر به عربستان و تعیین تکلیف مفقودان حادثه منا از آماده نبودن روادید خبر داد و اظهار کرد: این هیئت همچنان انتظار صدور روادید را از سوی دولت عربستان را می‌کشد و امیدواریم به زودی این مسئله نیز حل شود.

وی با اشاره به آماده بودن پروفایل ژنتیکی خانواده‌های مفقودان عنوان کرد: این پروفایل از سوی سازمان پزشکی قانونی تهیه و قرار است به همراه هیئت اعزامی سازمان، به عربستان سعودی ارسال شود.

گفتنی است که صبح امروز سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت از پیدا شدن سه جسد ایرانی در منا خبر داد که در این رابطه این مدیر ارشد سازمان پزشکی قانونی اظهار بی اطلاعی کرد.

captcha