کد خبر: 3429334
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۵
امرودی در بازدید از ایکنا عنوان کرد:

گره‌ای که رمز موفقیت هر کاری است

گروه جامعه: به اعتقاد معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران هر کسی در دنیای امروز اگر می‌خواهد فعالیت‌هایش ماندگار شود باید به نوعی فعالیت و هنرش را به قرآن گره بزند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین میثم امرودی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در حاشیه بازدید از خبرگزاری بین المللی قرآن با اشاره به اینکه قرآن رمز ماندگاری در همه عرصه‌هاست گفت: هرکسی در دنیای امروز اگر می‌خواهد فعالیت‌هایش ماندگار شود باید به نوعی فعالیت و هنرش را به قرآن گره بزند؛ طبیعتا این سازمان و خبرگزاری هم ماندگار خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به مسئله غفلت مسلمانان از قرآن در جامعه امروزی ادامه داد: این جمله بسیار معروف است که اگر هر یهودی‌ در خانه‌اش یک عصای حضرت موسی داشت جهان را می‌گرفتند؛ اما مسلمانان امروز یک قرآن محمدی در خانه دارند و با این حال نمی‌توانند خانه خود آباد کنند و این نشان می‌دهد که ما از امکانات بخوبی استفاده نمی‌کنیم و نکرده‌ایم.

وی با اشاره به اهمیت تربیت نیروی انسانی اسلامی‌ و قرآنی گفت: بهترین جلوه‌ای که امروز در خبرگزاری قرآن دیدم؛ بخش کانون خبرنگاران نبأ بود، این کانون و فعالیت‌های آن یکی از بهترین کارهایی است که در حال انجام دادن آن هستید؛ یعنی تربیت نیروی انسانی. امیدواریم این افراد بتوانند کارهای بزرگی انجام دهند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به تربیت نیروها‌ی قرآنی که درحال فراگیری فعالیت‌ها خبری در زمینه قرآنی هستند، گفت: توجه به روح قرآنی و حاکم شدن آن در شخصیت آنها نباید در این موضوع فراموش شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با تاکید بر پرداختن به آسیب‌های اجتماعی در جامعه توسط ایکنا افزود: امروز چند بحران کشور را تهدید می‌کند که شامل بحران خانواده، فقر حرکتی و بحران هویت است. ما در هویت دینی، ملی و انقلابی بسیار مشکل داریم و خبرگزاری ایکنا هر قدر بتواند در این حوزه‌ها ورود پیدا کند می‌تواند تاثیر مثبتش را در جامعه ببیند.

امرودی تاکید کرد: متاسفانه امروز تهران آسیب‌های زیادی دارد که شهرداری تهران هم ورود پیدا کرده است و ایکنا می‌‌تواند با ورود به این حوزه و ارائه‌ گزارش‌های خوب مردم را متوجه این آسیب‌ها کند. امروز مردم ما در این حوزه‌ها خیلی احساس خطر نمی‌کنند و اگر این احساس خطر و این آسیب‌ها به چامعه معرفی و شناسانده شود می‌تواند در کاهش آن بسیار موثر باشد.

قرآن؛ رمز موفقیت

وی با اظهار امیدواری در رابطه با فعالیت‌های حوزه سلامتی که در خبرگزاری ایکنا انجام می‌شود گفت: در حوزه سلامت فعالیت‌های خوبی انجام شده اما متاسفانه جوانان ما اجتماع‌پذیر نیستند و فضای مجازی در این شرایط این موضوع را تشدید کرده است و باعث شده که فرد گوشه‌گیر شود. امروزه سلامت اجتماعی یک آسیب جدی است. میزان جرایمی که امروز در ضرب و جرح در سطح کشور داریم نشان می‌دهد که در حوزه سلامت اجتماعی مشکل داریم. لذا رمز موفقیت برای این موضوع قرآن است.

امرودی ادامه داد: آسیب دیگری که در حوزه سلامت دیده می‌شود بحث سلامت روحی است و این عوامل بخاطر دور شدن از قرآن است. لذا طبقه بندی سلامت اجتماعی، سلامت روحی و روانی و سلامت جسمانی و بعد از آن سلامت معنوی باید مد نظر قرار گیرد. امروز مشکل ما در حوزه مشاوره تربیتی، خانواده و مدد کاری اجتماعی است و باید به جایگاه تربیتی توجه ویژه‌ای شود.

وی در مورد فعالیت‌های سرویس اقتصاد هم گفت: در این حوزه فعالیت‌های خوبی در مورد بانکداری بدون ربا انجام شده است و امیدوارم که شاهد بانکداری اسلامی و بدون ربا و اقتصاد اسلامی در کشور باشیم. در حوزه معارف هم کارهای خوبی انجام شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه در حوزه‌های قرآن باید کارهای نو و جدیدی که دنیا بدنبال آن است انجام داد، خاطرنشان کرد: امروز در حوزه فضای مجازی با محوریت قرآن جای نمایشگاه سبیت خالی است. در کنار آن باید بتوانیم برای انتقال مفاهیم قرآنی در فضای اکسپو وارد شویم.

امرودی با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های خبرگزاری قرآن و نیروی جوان آن برای فعالیت‌های تبلیغی قرآنی در بخش‌های مختلف ازجمله بوستان‌های تهران، بیان کرد: در تهران 1300 بوستان بالای 5 هزار متر داریم که در این فضا می‌توان شیوه‌های تبلیغی نوین قرآن را استفاده کنیم.

وی در پایان از سرویس فعالیت‌های قرآنی، اجتماعی و سایر بخش‌ها تقدیر کرد و افزود: فعالیت‌های مناسبی در این حوزه‌ها انجام شده است. با قابلیتی که این سازمان و خبرگزاری دارد می‌تواند برای جوانان قرآنی ایجاد شغل ‌کند و بتواند معلمان قرآن، اخلاق و مباحث دینی را پرورش دهد.

گزارش تصویری بازدید را اینجا ببینید!

captcha