کد خبر: 3438846
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱

اعلام برنامه‌های چهلمین روز عروج قرآنیان مهاجر الی‌الله

گروه فعالیت‌های قرآنی: برنامه‌های مراسم چهلمین روز عروج قرآنیان مهاجر الی‌الله از سوی ستاد بزرگداشت قاریان مهاجر الی‌الله اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در پی عروج ملکوتی و شهادت‌گونه پنج عضو کاروان قرآنی اعزامی به حج تمتع در فاجعه منا از جمله؛ حسن دانش، محسن حاجی‌حسنی کارگر، محمدسعید سعیدی‌زاده، امین باوی و فؤاد مشعلی و همچنین عروج آیت‌الله مؤیدی قمی، مفسر قرآن کریم، مراسم چهلمین روز عروج این نخبگان قرآنی پنجشنبه، 14 آبان‌ماه در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود.
براساس این گزارش، این مراسم که به همت ستاد بزرگداشت قرآنیان مهاجر الی‌الله و با مشارکت دستگاه‌های عضو ستاد برنامه‌ریزی شده است بعد از اقامه نماز مغرب و عشا با حضور مسئولان و اعضای جامعه قرآنی و خانواده‌های جانباختگان قرآنی برگزار خواهد شد.
مراسم چهلمین روز عروج قاریان مهاجر الی‌الله شامل دو بخش است که در بخش اول، قرائت قرآن توسط قاریان بین‌المللی و ممتاز کشور، سخنرانی حجت‌الاسلام مظلومی، معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری، ذکر مصائب اهل بیت(ع) و رونمایی از نرم‌افزار چندرسانه‌ای قاریان مهاجر الی‌الله انجام می‌شود.
همچنین، در بخش دوم این مراسم نمایش «رمی جمرات» با موضوع عاشورای حسینی و قاریان مهاجر الی‌الله اجرا می‌شود.
توزیع نشریه «رایحه» ویژه‌نامه قاریان مهاجر الی‌الله که به همت خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) منتشر شده است نیز در این مراسم انجام خواهد شد.

ثاقبه
|
-
|
۱۳۹۴/۰۸/۱۲ - ۲۱:۳۰
0
0
سلام علیکم. متوجه ساعت برنامه نشدم!
captcha