کد خبر: 3444825
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۳
حجت‌الاسلام توسلی در غرفه ایکنا؛

ارتباط رسانه‌ها و پژوهشگاه‌های دینی باید تقویت شود

گروه اندیشه: حجت‌الاسلام والمسلمین حسین توسلی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با حضور در غرفه ایکنا در نمایشگاه مطبوعات گفت: ارتباط رسانه‌ها و پژوهشگاه‌های دینی باید تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین توسلی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با حضور در غرفه ایکنا در نمایشگاه مطبوعات به گفت‌وگو با خبرنگاران پرداخت.

وی دررابطه باحضور پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در نمایشگاه مطبوعات گفت: پژوهشگاه قریب به 7 جلد مجله اختصاصی داشته و از این رو لازم است تا در نمایشگاه شرکت فعال داشته باشد البته لازم است تا ارتباط بین پژوهشگاه‌ها و خبرگزاری‌ها در زمینه دینی بیشتر شود.

توسلی درباره طرح‌های موجود در نمایشگاه گفت: پژوهشگاه بیش از 800 طرح منتشر کرده که در رسانه‌های مختلف دینی انعکاس مناسب نداشته است.

captcha