کد خبر: 3445977
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷

مؤسسه قرآنی کوثر؛ از آموزش قرآن به زندانیان تا پرداخت تمام هزینه‌ها توسط اعضا

گروه فعالیت‌های قرآنی: آموزش قرآن به زندانیان، فعال‌سازی خانه‌های قرآنی در روستاهای فاقد مربی و تربیت ۱۰ بانوی حافظ قرآن در خمین از جمله فعالیت‌های مؤسسه قرآنی کوثر خمین است، مؤسسه‌ای که تمام هزینه‌هایش را خود اعضاء می‌پردازند.

زهرا آخوندی، رئیس هیئت‌مدیره مؤسسه قرآنی کوثر خمین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با اشاره به اثرات آموزش قرآن در زندگی زندانیان گفت: اثرات معنوی قرآن در حدی است که حتی برخی زندانیان را از چوبه‌دار نجات داده است.

وی ادامه داد: آموزش قرآن به زندانیان زمینه بازگشت شرافتمندانه آنان به اجتماع و خانواده را فراهم می‌کند در همین راستا مؤسسه قرآنی کوثر از شهریورماه سال جاری دوره‌های حفظ و روخوانی در زندان زنان خمین را آغاز کرده، این دوره‌ها در گذشته برای زندانیان مرد برگزار و در پایان هر دوره نیز مدرک معتبر اعطا شد.

آخوندی تصریح کرد: تاکنون استقبال زنان زندانی ازاین دوره‌ها چشمگیر بوده آن‌ها از تمام توان خود در یادگیری استفاده می‌کنند که امیدواریم با پرپایی این دوره‌ها بتوانیم زمینه تربیت دینی را فراهم کنیم و برخی ناهنجاری‌ها که حتی به دلیل آن به زندان افتاده‌اند را برطرف سازیم.

رئیس هیئت‌مدیره مؤسسه قرآنی کوثر خمین برگزاری چهار دوره آموزشیاری قرآن و پنج دوره تربیت معلم را ازدیگر برنامه‌های این مؤسسه قرآنی عنوان کرد و گفت: برای اولین بار در سطح شهرستان خمین دوره تربیت معلم مفاهیم قرآن را مؤسسه کوثر برگزار کرد.

وی یکی ازموفقیت‌های این مؤسسه را تربیت 10 بانوی حافظ کل قرآن دانست و ادامه داد: هم اکنون 300 نفر در دوره‌های مختلف حفظ جزء 30 و حفظ‌های سه ساله و پنج ساله، روخوانی و روانخوانی و قرائت حضور دارند.

این بانوی فعال قرآنی گفت: برگزاری کلاس‌های قرآنی در مساجد خمین و روستاهای بدون خانه قرآن از فعالیت‌های مهم مؤسسه کوثر است که سبب جذب اقشار مختلف به فراگیری قرآن و فعال‌سازی خانه‌های قرآن در روستاهای این شهرستان شده است.

وی برگزاری جشنواره قرآنی کودک و نوجوان همزمان با دهه فجر در مدت پنج سال و کسب رتبه‌های استانی حفظ، قرائت در مسابقات اوقاف و بسیج را از دیگر امتیازات این مؤسسه بیان کرد.

آخوندی با اشاره به اینکه مهمترین مشکل مؤسسات قرآنی مکان و منابع مالی است افزود: به علت زن بودن همه اعضای هیئت مدیر مؤسسسه کوثر و عرف شهرستان خمین، این مؤسسه نمی‌تواند ازکمک‌های مالی بهره‌مند شود و تمام هزینه‌ها را خانواده‌های اعضا به عنوان حامی متحمل می‌شوند.

رئیس هیئت مدیره مؤسسه قرآنی کوثر خمین تجمع همه مؤسسات قرآنی در یک منطقه شهر را موجب کاهش قرآن‌آموزان در مؤسسات بیان کرد و خاطرنشان ساخت: در این شرایط برای جذب افراد باید تبلیغات انجام شود و به دلیل نبود امکانات مالی، بیشتر مؤسسات نمی‌توانند برنامه‌های قرآنی خود را به مردم معرفی کنند.

captcha