کد خبر: 3446033
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۳

تبیین قوانین اخذ مدرک کارشناسی برای حافظان قرآن در همایش «آینده تحصیلی» مؤسسه مهد قرآن

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: در همایش «آینده تحصیلی حافظان قرآن» مؤسسه مهد قرآن به تبیین قوانین اخذ مدرک کارشناسی پرداخته شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همایش «آینده تحصیلی حافظان قرآن» با هدف بررسی زمینه‌های قانونی و ارائه راهکارهای علمی اعطای مدرک کارشناسی و کارشناسی‌ارشد علوم قرآن و حدیث به حافظان کل قرآن از سوی مؤسسه مهد قرآن کشور برگزار شد.

در این همایش علمی که حدود 100 نفر از اساتید، مربیان و حفاظ کل شرکت داشتند، رسول محمدزاده از اساتید دانشگاه روش‌های آموزشی نوین، دوره‌های تثبیت حفظ و آمادگی حافظان قرآن برای شرکت در کنکور کارشناسی‌ارشد علوم قرآن حدیث را معرفی و مورد بحث و بررسی قرار داد.

بنابر این گزارش بر اساس قوانین جاری آموزش عالی، حافظان کل قرآن، بدون محدودیت سنی و با هر میزان تحصیلات، چنانچه با شرکت در کنکور کارشناسی‌ارشد رشته علوم قرآن و حدیث موفق به کسب حد نصاب نمره شوند و پس از آن در آزمون حفظ قرآن نیز قبول شوند، مدرک کارشناسی رشته علوم قرآن و حدیث به آنان اعطا خواهد شد.

حافظان قرآن که علاقه‌مند به تثبیت محفوظات خود و یا شرکت در کنکور کارشناسی‌ارشد علوم قرآن و حدیث هستند، می‌توانند با دفتر مهد قرآن استان تهران به شماره 33522500 تماس بگیرند و برای اطلاع از قانون جامع مشمولان دریافت مدرک کارشناسی و کارشناسی‌ارشد به تارنمای مؤسسه به نشانی www.ayeh.ir مراجعه کنند.

captcha