به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه اماراتی «GToday»، برای دانستن اهمیت خط کوفی کافی است بدانیم که نخستین نسخههای قرآن کریم متعلق به دو قرن اول هجری اکثراً به این خط بودهاند.
پس از آن اما سبک کوفی در قرآنهای مربوط به آن دوره که در دسترس هستند ناگهان ناپدید شد و از سبکهای دیگر برای خطاطی قرآن استفاده شد.
سید محمد وحید موسوی جزایری، استاد خوشنویسی و طراح گرافیک ایرانی به خاطر علاقه شخصی خاصش به خط کوفی، سالها به تحقیق در مورد این خط پرداخت.
وی با بازدید از اماکن و ساختمانهای باستانی و تاریخی، مساجد، کتابخانهها و موزهها، این خط را به صورت مستقیم مورد مطالعه قرار داده است.
در نهایت، علاقه حرفهای جزایری به این خط سبب کشف شیوه تاریخی تراشیدن قلم کوفی شد و او کتابهای متعددی را برای آموزش این شیوه و نگارش این خط منتشر میکند.
این خط، کوفی نام گرفته زیرا گفته میشود در شهر کوفه عراق که در قدیم مرکز فرهنگ اسلامی بوده است، ایجاد شده است.
در حال حاضر وحید جزایری مهارتهای هنری خود را در نمایشگاه بینالمللی کتاب «شارجه» در غرفهای به نام «خوشنویسی کوفی» به نمایش گذاشته که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
تلاش وحید جزایری برای ترویج این دانش، سبب شده بهعنوان سخنران و استاد به کشورهای مختلف جهان دعوت شود و در نمایشگاههای بینالمللی گوناگون شرکت کند.
سید محمد وحید موسوی جزایری که دارای نشان درجه یک هنری (معادل دکتری) و مدرک کارشناسی گرافیک است در سبکهای دیگر خوشنویسی از جمله نسخ، ثلث و تایپوگرافی مدرن نیز تبحر دارد.