کد خبر: 3447070
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۳

مساعدت ۲۵۰ میلیون تومانی خیّر اردبیلی به بازسازی امامزاده سیدصدرالدین(ع)

گروه اجتماعی: درپی گفت‌وگوی چهره به چهره مدیرکل اوقاف استان اردبیل با خیّر اردبیلی، حضی حضرتی مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان جهت تکمیل عملیات بازسازی بقعه متبرکه امامزاده سیدصدرالدین(ع) اردبیل اهدا کرد.

حضی حضرتی، خیّر اردبیلی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، هدف از شرکت در طرح مودت و مساعدت 250 میلیون تومانی خود به آستان مقدس امامزاده سیدصدرالدین(ع) اردبیل را تقرب به درگاه خداوند متعال و تعظیم شعائر الهی عنوان کرد و گفت: من سال 1333 در خانواده‌ای بسیار مذهبی در اردبیل به دنیا آمدم و دوران کودکی خود را در خانواده‌ای سپری کردم که کسب روزی حلال، دین‌مداری و انس با قرآن کریم یکی از مولفه‌های اساسی آن محسوب می‌شد.
این خیّر نیکوکار افزود: از آنجاییکه خدمت و مودت به امامزادگان و زائران آن‌ها موجبات رضایت خداوند و قرب الهی را فراهم می‌آورد، تصمیم گرفتم در جهت تکمیل پروژه بازسازی امامزاده سیدصدرالدین(ع) به‌منظور سنگ‌کاری دیوار و کف مبلغ 250 میلیون تومان مساعدت کنم.
وی گفت: درطول زندگی در حد وسعم تمام تلاشم را جهت کمک به بازسازی مساجد و بقاع متبرکه در سراسر کشور به کار گرفته‌ام و در این راه خانواده‌ام با من همراهی لازم را کرده‌اند و از همه مهمتر اینکه خداوند متعال توفیق خدمتگزاری به امامزادگان و مخلوقاتش را نصیب من کرده است.
حضرتی ادامه داد: با توجه به ماندگاری وقف و آثار و برکات آن برای مردم و شخص واقف در طول تاریخ، بنا دارم در آینده نزدیک با همکاری خانواده بصورت مشارکتی وقف جدیدی را با نیت کمک به هزینه‌ها و مخارج امامزاده سیدصدرالدین(ع) اردبیل به ثبت رسانم.
این خیّر ضمن تشکر از خدمات اوقاف استان به آستان مقدس امامزادگان و اجرای امینانه نیات واقفان و همچنین، تقدیراز تلاش‌های هیئت‌امنای امامزاده سیدصدرالدین(ع)، گفت: برای کاهش فاصله طبقاتی و تعدیل مشکلات و معضلات اجتماعی و برطرف کردن نیازهای گوناگون مردم، باید تمام متمکنین و متمولین استان با گذشت از بخشی از داراییشان، ضمن ماندگار کردن نام، باقیات‌الصالحاتی از خود برجای گذارند.

captcha