به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی el-balad.com، محمد شحات الجندی اظهار کرد: دلیل اول این است که قرآنهای رنگی با قداست قرآن منافات دارد و چاپ چنین قرآنهایی سبب میشود که مردم مثل کتابهای اطلس(از کتب مرجع) با قرآن رفتار کنند. در این قرآنها یک کلمه قرمز و کلمه دیگر آبی است.
وی افزود: دلیل دوم این که باید نحوه نگارش و ظاهر مرسوم قرآن در چاپ و انتشار کلام وحی رعایت شود تا مانند قرآن عثمان طه که خلیفه سوم دستور کتابت آن را داد، باشد.
الجندی تصریح کرد: دلیل سوم به رنگهایی برمیگردد که در این قرآنها استفاده میشود، این رنگها توجه خواننده را جلب کرده و فرصت تدبر در کلام وحی را از او میگیرد و این امر با فرموده خداوند متعال در قرآن «أَفَلَا یَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ أَمْ عَلَىٰ قُلُوبٍ أَقْفَالُهَا: آیا به آیات قرآن نمىاندیشند یا [مگر] بر دلهایشان قفلهایى نهاده شده است»(آیه 24 سوره محمد) منافات دارد.
وی گفت: دلیل چهارم این است که تجار هدفشان از فروش قرآنهای رنگی فقط کسب سود است و رنگهای این قرآنها مردم را جذب میکند و آنها کتاب خدا را میخرند؛ اما نه برای خواندن آن؛ بلکه تنها با این هدف یک نسخه قرآن رنگی در منزل یا خودروهایشان داشته باشند.