کد خبر: 3452975
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۶

فعالیت 200 دانش‌آموز در دبستان قرآنی گل‌های محمدی/استقبال چند برابر ظرفیت مدرسه است

گروه فعالیت‌های قرآنی: 200 دانش‌آموز دختر در دبستان قرآنی گل‌های محمدی اراک به آموزش‌های مختلف قرآنی مشغول هستند، استقبال والدین از این دبستان به حدی است که مسئولان مدرسه مجبورند چند برابر ظرفیت و با انجام مصاحبه ثبت‌نام کنند.

ابوالفضل هاشمی، مدیر مدرسه قرآنی بقیة‌الله الاعظم(عج) اراک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، در تشریح فعالیت‌های این مدرسه قرآنی گفت: دبستان قرآنی پسرانه بقیه‌الله الاعظم(عج) در حال حاضر با تحت پوشش قرار دادن 200 دانش‌آموز در پایه‌های اول تا ششم ابتدایی مشغول به فعالیت است.

وی بیان کرد: فعالیت این مدرسه قرآنی طی دو نوبت صبح با نام دبستان قرآنی بقیة‌الله‌الاعظم(عج) و عصر با عنوان دارالقرآن بقیه‌الله الاعظم(عج( صورت می‌گیرد که در نوبت صبح دانش‌آموزان در کنار دروس آموزشی همانند سایر مدارس، دو الی شش ساعت نیز به صورت فوق برنامه به فراگیری علوم قرآنی می‌پردازند و علاوه بر کارنامه تحصیلی یک گواهی و کارنامه قرآنی نیز دریافت می‌کنند.

هاشمی با اشاره به حضور نیروهای متخصص و مجرب در این مدرسه اظهار کرد: نوبت صبح این مدرسه، ویژه دانش‌آموزان همین مدرسه فعالیت قرآنی ارائه می‌کند اما در نوبت عصر که به صورت تخصصی به آموزش علوم قرآنی پرداخته می‌شود ورود برای عموم دانش‌آموزان علاقه‌مند به قرآن در مقاطع مختلف آزاد است و می‌توانند از کلاس‌های دارالقرآن در رشته‌های مختلف روخوانی، روانخوانی، تجوید، صوت و لحن، حفظ، مفاهیم و تفسیر استفاده کنند.

مدیر دارالقرآن بقیة‌الله الاعظم(عج) اراک ادامه داد: دبستان قرآنی دخترانه گل‌های محمدی نیز با حضور 200 قرآن‌آموز دختر در شهرک معلم در نوبت صبح مشغول به فعالیت است و به دلیل اینکه این مدرسه در دو نوبت فعالیت می‌کند کلاس‌های دارالقرآن در نوبت عصر دختران برگزار نمی‌شود.

وی با بیان اینکه قرآن‌آموزان این مدرسه از استعدادهای قرآنی قابل توجهی برخوردار هستند استقبال خانواده‌ها نیز چشمگیر است، افزود: استقبال قرآن‌آموزان در نوبت صبح این مدرسه بسیار زیاد است و با توجه به تعداد اندک مدارس قرآنی معمولاً ما در زمان ثبت‌نام‌ها با تعداد زیاد متقاضیان حتی چند برابر ظرفیت روبرو هستیم و به دلیل کمبود فضا و امکانات لازم بعد از ثبت‌نام و با انجام مصاحبه افرادی که از استعداد قرآنی بیشتری برخوردار باشند و یا اینکه دارای پیش زمینه قرآنی باشند انتخاب و پذیرش می‌شوند.

هاشمی با اشاره به ضرورت حمایت‌های مادی و معنوی از مدارس قرآنی افزود: خوشبختانه تاکنون حمایت‌های خوبی از مدارس قرآنی از سوی مسئولان و خیران قرآنی از حیث نیروی انسانی و تجهیز امکانات صورت گرفته ولیکن با توجه به اینکه مدارس قرآنی به لحاظ فعالیت تخصصی در حوزه قرآنی جزو مدارس خاص محسوب می‌شوند انتظارست  تا مسئولان اهتمام بیشتری به این مدارس داشته باشند.

captcha