کد خبر: 3453126
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹
در سطح مساجد گیلانغرب؛

۱۲ روحانی مستقر فعالیت مستمر دارند

گروه اجتماعی: رابط اعزام اداره تبلیغات اسلامی گیلانغرب از فعالیت مستمر ۱۲ روحانی مستقر در سطح مساجد این شهرستان خبر داد.

پرویز پروانه، رابط اعزام اداره تبلیغات اسلامی گیلانغرب در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، با بیان این که نهادینه کردن امور دینی و اخلاقی از اهم وظائف سازمان تبلیغات اسلامی است، از فعالیت مستمر 12 روحانی مستقر در مساجد این شهرستان خبر داد.

وی افزود: هم اکنون 6 روحانی مستقر و 6 روحانی پاره‌وقت و خود استقرار و بیش از 5 نفر از ائمه جماعات مساجد شهر و روستا در سطح شهرستان گیلانغرب به فعالیت دینی و تبلیغی مشغول هستند.

پروانه به نقش تأثیرگذار روحانیون در تربیت نوجوانان و جوانان اشاره داشت و تصریح کرد: روحانیون در این خصوص باید به ابزار جدید روز و نرم‌افزارهای فرهنگی و تبلیغی مجهز شوند.

این کارشناس اظهار کرد: در هر روستایی که روحانی حضور دارد بنابر اظهار و اذعان مسئولان علاوه بر بحث‌های عقیدتی دینی در بخش‌‌های عمرانی و سیاسی شاهد شکوفایی و فعالیت بیشتر نسبت به روستاهای فاقد روحانی هستیم.

captcha