کد خبر: 3453275
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۴
حافظ ده جزء قرآن:

انس با قرآن لازمه پیمودن مسیر انسانیت است

گروه فعالیت‌های قرآنی: حافظ قرآن کریم گفت: قرآن کتاب انسان‌سازی است و هر کسی که با این کتاب گره خورد، مسیر انسان شدن را بهتر می‌پیماید.

محمدحسین رئیسی‌زاده، حافظ 10 جزء قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم،  در حاشیه سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در استان قم گفت: از سال 88 کار حفظ قرآن را آغاز کردم و در این مدت همیشه این مسیر حفظ استمرار داشته است.

وی افزود: بنده اول قرائت قرآن را دنبال می کردم ولی کم کم به این نتیجه رسیدیم که حفظ نه اینکه لازمه قرآنی شدن باشد بلکه لازمه زندگی است. این مسئله به نگرش شخصی بستگی دارد ولی بنده چنین گمان بردم که برای ادامه زندگی نیازمند آن هستم که حافظ شوم تا معارف بیشتری از قرآن بگیریم.

این حافظ قرآن بیان کرد: قرآن کتاب انسان سازی است و هر کسی که با این کتاب گره خورد، مسیر انسان شدن را بهتر می‌پیماید.

رئیسی‌زاده گفت: قطعا حفظ قرآن باعث ارتقای معنویت افراد می‌شود و به همین دلیل باید این مسیر استمرار داشته باشد تا از نعمات آن استفاده کنیم.

این حافظ قرآن کریم تصریح کرد: اگر کسی قرآن را برای زندگی لازم بداند، حفظ قرآن برایش واجب می‌شود؛ مثل نماز و غذا خوردن که برای ادامه حیات لازم است، انس با قرآن نیز می‌تواند حیات ما را معنی کند.

وی از مسئولان این مسابقات قدردانی و از نظم و برنامه ریزی آنان همچنین فضای مناسب و سالن تشکر کرد.

captcha