کد خبر: 3454034
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰
با مشارکت کانون​های مساجد​؛

نمایشگاه کتاب در گتوند برگزار شد

گروه اجتماعی: به‌مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، نمایشگاه کتاب با مشارکت کانون​های مساجد در فرهنگ​سرای اندیشه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گتوند برگزار شد.

محمدعلی اسدی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: به‌مناسبت هفته کتاب و کتاب​خوانی، نمایشگاه کتابی به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرخانه نظارت بر کانون‌های مساجد شهرستان در فرهنگسرای اندیشه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گتوند دایر شد.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه  2هزار عنوان کتاب در موضوعات مختلف مذهبی، خانواده، شعر و ادبیات با 50 درصد تخفیف در معرض بازدید عموم مردم قرار گرفته است، افزود: جنب نمایشگاه، کارگاه آموزشی نویسندگی برای دانش‌آموزان متوسطه و دبیرستان برپا شده است. همچنین غرفه‌ای از آثار مؤلفان شهرستان گتوند نیز در نمایشگاه برپا شده که اغلب آثاری با موضوعات تاریخی، مذهبی و ادبی را دربرمی‌گیرد.

اسدی با اشاره به استقبال عموم مردم از نمایشگاه گفت: کتب اجتماعی و مذهبی از قیبل ادعیه با استقبال عموم مردم مواجه شد. همچنین داستان​های کوتاه ایرانی و اسلامی نیز مورد توجه قرار گرفت.

وی با بیان اینکه یژگی نمایشگاه امسال مشارکت کانون‌های مساجد در برپایی آن بود، اظهار کرد: کانون فرهنگی هنری شهدای فکه و کانون فرهنگی ـ هنری مسجد جامع در این برنامه مشارکت داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند در پایان سخنان خود در این زمینه اعلام کرد: نمایشگاه کتاب تا فردا پنجشنبه، 28 آبان‌‌ماه دایر خواه بود.

captcha