کد خبر: 3454230
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷
کارگردان انیمیشن «نبرد خلیج فارس ۲»:

«نبرد خلیج فارس ۲» تصویرگر رشادت سردار سلیمانی است

گروه هنر: انیمیشن «نبرد خلیج فارس ۲» تصویرگر گوشه‌ای از رشادت سردار سلیمانی است که در نبرد به نیروهای آمریکایی نشان داده می‌شود.

فرهاد عظیما، انیماتور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره کار جدید خود چنین اطلاع رسانی کرد: ساخت انیمیشن «نبرد خلیج فارس 2» به پایان رسید. در این کار ما تصویرگر قدرت نظامی جمهوری اسلامی هستیم و نشان می‌دهیم سپاه پاسداران جمهوری اسلامی به چه قدرتی در عرصه نظامی دست یافته است؛ این اثر قرار است برای اولین بار در جشنواره فیلم فجر روی پرده رود.

وی افزود: محور و قهرمان این انیمیشن سردار حسین سلیمانی است که هوش و رشادت خود را به رخ فرماندهان آمریکایی می‌کشد، زیرا در این این انیمیشن داستان نبرد دریایی نیروی دریایی سپاه با نیروهای آمریکایی در خلیج فارس تصویر می‌شود. این انیمیشن در زمانی 70 دقیقه‌ای ساخته شده و  قسمت اعظم بودجه این کار شخصی است.

عظیما درباره قسمت نخست انیمیشن «نبرد خلیج فارس 1» هم چنین توضیح داد: در بخش نخست، تصویرگر جنگ بین جنگنده‌های ایران و عربستان هستیم که در زمان دفاع مقدس روی داد. در آن نبرد جنگنده‌های عربستانی توسط یک خلبان آمریکایی هدایت می‌شدند و در یک نبرد هوایی مغلوب ایران شدند. در این کار نشان دادیم که کینه آل سعود نسبت ایران ریشه در سال‌های گذشته دارد.

این کارگردان در پایان تصریح کرد: سینمای دفاع مقدس عرصه وسیعی است که در آن حرف برای گفتن فراوان است به شرطی که آن را به خوبی درک کرده و به آن اشاره کنیم. با توجه به این توضیح ما باید در تمامی عرصه‌های سینمایی از فیلم داستانی گرفته تا انیمیشن این محور را مد نظر قرار دهیم. نکته دیگر این‌که نگاه به انیمیشن در جهان امروز به شدت جدی شده است، برای همین کشورهای صاحب سینما به شدت در این زمینه سرمایه‌گذاری می‌کنند.

captcha