کد خبر: 3455274
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۰

برپایی دوره آموزشی «تقویت تجوید» در مؤسسه البیان لنجان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره‌ تقویت تجوید ویژه کودکان ابتدایی از کلاس اول تا پنجم در مؤسسه قرآن و عترت البیان لنجان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، زینب کریمی، مدیرعامل مؤسسه قرآن و عترت البیان لنجان با اشاره به کمبود بودجه و عدم وجود اعتبارات کافی در حوزه فعالیت‌های قرآنی گفت: در حال حاضر پیگیر برگزاری دوره‌ای با موضوعیت تقویت تجوید کودکان ابتدایی از کلاس اول تا پنجم در تمامی مدارس هستیم و برای اربعین نیز درصدد تدارک محفل انس با قرآن در محل مؤسسه هستیم.

عدم رواج سنت پسندیده وقف در شهرستان زاینده‌رود اصفهان و مشکلات عدیده مالی، مؤسسه البیان لنجان به‌عنوان تنها مؤسسه فعال درزمینهٔ قرآنی،‌ هم اکنون در مکانی خاص و محدود به فعالیت می‌پردازد.

حضور 45 نفر در آزمون قرآن و عترت

کریمی در ادامه افزود: علی‌رغم شرایط نامساعد مؤسسه قرآن و عترت البیان لنجان، این مؤسسه با برگزاری موفق آزمون سراسری قرآن و عترت ارشاد، با حضور 45 قرآن‌آموز، به‌عنوان مجری آزمون سراسری هم در آزمون بخش شفاهی و هم بخش کتبی، در پیشبرد اهداف آموزشی قرآن گام برداشته است.

وی  ادامه داد: به‌دلیل تقارن آزمون سراسری با برنامه‌های مهم و ارزشمند مؤسسه، از جمله محفل انس با قرآن کریم، این برنامه‌ها لغو شدند.

کریمی با اشاره به دیگر برنامه‌های این مؤسسه گفت: کلاس‌های حفظ جز یک ویژه بانوان قرآن‌آموز و بالای 20 سال، کلاس‌های حفظ جز 10,15,17 و 22 جزء و کلاس اخلاق که در ماه محرم به اخلاق عاشورایی اختصاص داشت در این مؤسسه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های جنبی و برگزاری محفل سوگواری در آبان‌ماه و به مناسب ماه محرم گفت: در حال حاضر پیگیر برگزاری دوره‌ای با موضوعیت تقویت تجوید کودکان ابتدایی از کلاس اول تا پنجم در سطح کلیه مدارس هستیم و برای اربعین نیز درصدد تدارک محفل انس با قرآن در محل مؤسسه هستیم.

کریمی ادامه داد: همچنین در آخر آذرماه نیز کلاس‌های مفاهیم قرآنی با حضور 20 نفر تشکیل می‌شود.

یادآور می‌شود، مؤسسه قرآن و عترت البیان لنجان به نشانی اصفهان، لنجان، شهر زاینده‌رود، محله بیست‌جان، کوی گلشن 34 واقع‌ شده است.

captcha