کد خبر: 3455276
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۱
شبستری:

علما به شبهات نسل پرسشگر معاصر جواب قانع‎‌کننده ارائه کنند

گروه فعالیت‎های قرآنی: معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه نسل معاصر، نسل پرسشگر هستند، از حوزه‏‎های علمیه خواست تا نسبت به افزایش شبهات دینی، واکنش نشان داده و پاسخ مناسب و قانع‎‌کننده داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، سعید شبستری، معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی امروز، 30 آبان در مراسم اختتامیه سی و هشتمین دوره مسابقات حفظ، ترتیل و قرائت قرآن اداره کل اوقاف و امور خیریه استان توسعه بیش از پیش فرهنگ قرآنی و توسل به ائمه اطهار(ع) را یکی از مهم ترین اولویت‏‎های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: تحقق جامعه اسلامی و همچنین تحقق اهداف انقلاب اسلامی، در گرو توجه بیش از پیش به قرآن کریم و نهادینه کردن این فرهنگ در کشور است.

وی نهادینه کردن کامل فرهنگ قرآنی را نیازمند یک عزم ملی دانست و خاطرنشان کرد: تمامی سازمان‏‎های دولتی و حتی سازمان‎‏های مردم نهاد باید نهایت تلاش خود را در این راستا به کار گرفته و با ایجاد یک هم‎‏افزایی بیشتر، توسعه فرهنگ قرآنی را بیش از پیش مد نظر قرار دهند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با تاکید بر لزوم برگزاری تمامی مسابقات قرآنی استانی به صورت یکجا ادامه داد: تحقق این مهم از بعد تبلیغاتی نیز می‏‌‎تواند نقش بسیار ویژه‎‏ای در آشنا کردن هر چه بیشتر مردم و بخصوص قشر جوان با فرهنگ قرآنی داشته باشد.

به گفته شبستری آشنایی هرچه بیشتر خانواده‌ها و ورود قرآن به بطن خانواده‎ها، رشد، تعالی و توسعه کشور را بیش از پیش محقق خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، جنگ و خونریزی در برخی جوامع اسلامی را ناشی از دوری از اصل اسلام و قرآن دانست و گفت: کار به جایی رسیده است که مسلمانان هم علیه یکدیگر می‏‎جنگند؛ آل‎سعود و وهابیت متحجر با سلاح‎‏هایی که آمریکا و ایادی استکبار در اختیارشان قرار می‏‎دهند مسلمانان را به خاک و خون می‏کشد. داعش و گروهک‎‏های تروریستی با حمایت استکبار جهانی و به اسم دین و قرآن و با گفتن لا اله الا الله سر مسلمانان را می‏‎برند که این در هیچ کجای اسلام نیامده است.

شبستری همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر استفاده از ظرفیت‏‏‎‌های فضای مجازی برای تبلیغ و نشر فرهنگ قرآنی ادامه داد: بهترین زمان برای آموزش قرآن، دوران کودکی است که توجه به این مهم، در شکل‏‏‌‎گیری شخصیت، اخلاق و رفتار کودکان و ورود آنان به دوران نوجوانی نقش بسیار مهمی خواهد داشت.

وی از دستگاه‏‎های متولی آموزش قرآن خواست تا در کنار آموزش ترتیل، حفظ و قرائت قرآن، سیاست‌های مناسبی در راستای افزایش هدایت جوانان به تدبیر در قرآن اتخاذ کنند.

این مقام استانی با بیان اینکه نسل معاصر، نسل پرسشگر هستند، از حوزه‏‎های علمیه خواست تا نسبت به افزایش شبهات دینی، واکنش نشان داده و پاسخ مناسب و قانع‎‌کننده داشته باشند.

شبستری با اشاره به فعالیت بیش از 20 شبکه ماهواره‏ای در راستای ترویج تشیع انگلیسی، گفت: تمامی دستگاه‎های مربوطه باید سیاست‎‏های مناسبی برای مقابله با تبلیغات منفی این شبکه‎‏ها درپیش گیرند و فضای مجازی را با محتواهای اسلامی غنی‎سازی کنند.

به گزارش ایکنا، سی و هشتمین دوره استانی مسابقات قرآن کریم اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی در دوبخش خواهران و برادران از 28 آبان آغاز و تا 30 آبان ادامه یافت و بعد از اعلام اسامی منتخبان این دوره به کار خود پایان داد.

captcha