کد خبر: 3455896
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸
شهرام‌نیا خبر داد:

عرضه ۸۵ هزار اثر در نمایشگاه کتاب فارس

گروه ادب: مدیرعامل مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران از برگزاری دویست و نود و سومین نمایشگاه کتاب استانی با عرضه بیش از ۸۵ هزار عنوان کتاب در استان فارس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، امیرمسعود شهرام‌نیا، مدیرعامل مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران درباره برگزاری نمایشگاه کتاب استان فارس گفت: نمایشگاه کتاب شیراز از 3 تا 8 آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان فارس برگزار می‌شود که در چهاردهمین نمایشگاه کتاب استان فارس 702 ناشر از سراسر کشور در 5 سالن نمایشگاهی و 530 غرفه، 65 هزار و 200 عنوان کتاب را عرضه می‌کنند. در بخش بین‌الملل 11 ناشر، 20 هزار عنوان کتاب را عرضه می‌کنند که در مجموع هشتاد و پنج هزار و 200 عنوان کتاب در این نمایشگاه عرضه خواهد شد.

وی افزود: همه کتاب‌ها با 30 درصد تخفیف در اختیار بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد. در این دوره از نمایشگاه 41 ناشر از استان فارس به صورت مستقیم شرکت کرده‌اند.

شهرام‌نیا درباره میزان بن اختصاص یافته برای این نمایشگاه گفت: 800 میلیون تومان بن یارانه‌ای خرید کتاب از طریق بانک صادرات مستقر در نمایشگاه با ارائه کارت ملی و طبق جدول تخصیص یافته در اختیار بازدیدکنندگان قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران درباره برنامه‌های جنبی که برای چهاردهمین نمایشگاه کتاب استان فارس در نظر گرفته شده، اظهار کرد: بیش از 15 برنامه جنبی از قبیل نشست‌های تخصصی در حوزه مهدویت، شبکه‌های اجتماعی، نقد و بررسی کتاب، شب شعر، داستان‌خوانی، امنیت اجتماعی و مردم‌شناسی در بخش جنبی نمایشگاه برگزار می‌شود.

ایستگاه سرگرمی کودکان و نوجوانان نیز در مدت برپایی نمایشگاه برای پذیرایی از کودکان برپا خواهد بود.

یادآور می‌شود، چهاردهمین دوره نمایشگاه کتاب استان فارس از تاریخ 3 تا 8 آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس در شهر شیراز پذیرای علاقه‌مندان به کتاب و کتاب‌خوانی است. این نمایشگاه با همت مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و با حمایت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

captcha