کد خبر: 3455959
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳
حشمتی بیان کرد:

تأکید بر شناسایی و کشف استعدادهای قرآنی کشور

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن وعترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه مدیران این معاونت بر شناسایی و کشف استعدادهای قرآنی کشور تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآنی وزیر ارشاد در جلسه مدیران این معاونت که روز گذشته اول آذرماه برگزار شد، با بیان اینکه ارائه راهکارهای مناسب برای شناسایی و حمایت از استعدادهای ناب قرآنی از وظایف معاونت قرآن و عترت است، گفت: یکی از فعالیت‌های جدی پیش روی ما شناسایی و کشف استعداهای قرآنی کشور و در نهایت حمایت و سرمایه‌گذاری برای پرورش آنهاست.
وی در بخش دیگری از سخنانش قرآن را کتاب امید به زندگی، دانست و تاکید کرد: برای جاری شدن امید در کشور نیاز به بهره‌گیری از آموزه‌های قرآنی داریم و تا این کتاب آسمانی در شریان‌های زندگی ما جاری و ساری نباشد امید متبلور نخواهد شد.
حشمتی بیان کرد: دشمن تلاش دارد چهره اسلام را خشن و عبوس جلوه دهد در صورتی که قرآن مظهر امید نشاط و تعقل است.
در این جلسه گزارش اجمالی از سوی مدیران در خصوص فعالیت‌های پیش روی معاونت ارائه شد.
همچنین در این نشست در مورد برپایی نمایشگاه عکس اربعین و برگزاری همایش کارشناسان قرآنی استان‌ها بحث و تبادل نظر شد.

captcha