کد خبر: 3456513
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰

چاپ نخستین قرآن بریل در عراق

گروه بین‌الملل: وزارت کار و امور اجتماعی عراق، برای نخستین‌بار نسخه‌هایی از قرآن به خط «بریل» را چاپ و در اختیار روشندلان عراقی قرار داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری «الصحافة المستقلة» عراق، محمد شیاع السودانی، وزیر کار و امور اجتماعی عراق، در بازدید از مرکز ویژه نابینایان «النور» در منطقه «الطویجی» بغداد، به قرائت قرآن تعدادی از اعضای نابینای مرکز از روی نخستین قرآن بریل عراق گوش داد.



وزارت کار عراق این قرآن را برای نخستین‌بار با همکاری اداره اوقاف شیعیان و مرکز ملی علوم قرآن بغداد که مسئولیت ویراستاری آن را بر عهده داشت، چاپ کرده است.



السودانی در این باره گفت: قرآن به خط بریل با کمک تعدادی از نابینایان فعال در مؤسسه‌های جامعه مدنی عراق در 5 جلد به چاپ رسید و این نسخه برای نابینایان مرکز «النور» امکان قرائت و حفظ قرآن کریم را فراهم می‌کند.



وزیر کار و امور اجتماعی عراق تصریح کرد: این وزارتخانه برای نخستین‌بار و به صورت آزمایشی نسخه جدید قرآن به خط بریل را در میان نابینایان مرکز النور که 85 نفر هستند، توزیع کرد.



وی در ادامه افزود: مرکز اجتماعی «النور» وابسته به وزارت کار و امور اجتماعی عراق است که پنج شعبه دارد که یکی از آن‌‌ها در بغداد و 4 شعبه دیگر در سایر استان‌های عراق وجود دارد.



السودانی تصریح کرد: این مرکز نابینایان را از سن 6 سالگی پذیرش می‌کند و به آنها خدمات آموزشی، پرورشی و حمایتی گوناگونی ارائه می‌‌دهد.

captcha