کد خبر: 3456641
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۲

معرفی برگزیدگان مسابقات قرآن دانشگاه آزاد ماهشهر

گروه فعالیت‌های قرآنی: برگزیدگان مرحله مقدماتی بیست و یکمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر معرفی شدند.

پرویز حامدیان، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرماهشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: در مرحله مقدماتی بیست و یکمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت با حضور دانشجویان و کارکنان این واحد دانشگاهی، شرکت‌کنندگان در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ قرآن و اذان به رقابت پرداختند.

حامدیان به معرفی برگزیدگان بخش آقایان پرداخت و گفت: در بخش دانشجویان؛ ساسان اصلاحی، جلیل زنگویی، محمد دریس، حسن آلبوغبیش و علی عموری در رشته ترتیل، مسعود جلیلیان، عادل آلبوعبادی، ابراهیم دیالم و ادریس مولایی در رشته تحقیق، حسن منصورنژاد و مهدی ارشدپور در حفظ جزء 30، منصور ناخدازاده، محمد بچاری، علیرضا موسوی‌نژاد، علیرضا آلبوغبیش، توفیق بنگان و میلاد احمدزاده در رشته اذان به عناوین برتر دست یافتند.

وی ادامه داد: در بخش بانوان نیز فاطمه خانچی، خدیجه حسین‌زاده و دلیله دریس در رشته ترتیل، بهجت آلبوعبادی در رشته تحقیق و زهرا سیدی در حفظ 3 جزء متوالی رتبه‌های برتر را بدست آوردند.

مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرماهشهر نفرات برتر بخش کارکنان را چنین معرفی کرد: ابراهیم ممبینی در رشته ترتیل، نادر آزادی‌نیا و محمد معتمدی‌زاده در رشته تحقیق و غلامحسن حیاتی و هادی حیدری در رشته اذان رتبه‌های برتر را از آن خود کردند.

وی افزود: در بخش بانوان کارمند نیز شیرین لارتی، فرشته سامانی و اعظم چاروسایی در رشته ترتیل، امینه عساکره در رشته تحقیق و سعیده محسنی‌نسب در رشته حفظ 5 جزء رتبه‌های برتر را به خود اختصاص دادند.

حامدیان با بیان اینکه این مرحله از مسابقات قرآنی در دو بخش با‌وان و آقایان در مسجد حضرت موسی‌ بن‌جعفر(ع) و سالن اجتماعات زکریای رازی برگزار شد، گفت: برگزیدگان این مرحله از مسابقات به مرحله استانی بیست و یکمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی راه خواهند یافت.

captcha