کد خبر: 3458745
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۲

ثبت نام خدام پزشکی جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده حضرت رضا(ع)

کانون خبرنگاران نبأ: سازمان نظام پرستاری مشهد و توابع با همکاری ستاد زائرین پیاده و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سازمان هلال احمر، تأمین اجتماعی خراسان رضوی، اتحادیه گیاهان دارویی، بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی و سازمان نظام پزشکی خراسان رضوی به ارائه خدمات می‌پردازد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، سازمان نظام پرستاری مشهد و توابع با همکاری ستاد زائرین پیاده و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سازمان هلال احمر، تأمین اجتماعی خراسان رضوی، اتحادیه گیاهان دارویی، بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی و سازمان نظام پزشکی خراسان رضوی از ۱۵ تا ۲۰ آذرماه در جاده‌ها و از ۱۸ تا ۲۱ آذرماه در شهر مشهد به ارائه خدمات می‌پردازد.

این خدمات که در سه سطح و 150 پایگاه جاده‌ای و 200 اسکان داخل شهری به ارائه خدمات به حدود 200000 زائرین پیاده امام رضا(ع) آمادگی خود را اعلام ‌می‌کنند.

خدمات سطح اول در جاده‌ها شامل پانسمان، دارو و ماساژ‌درمانی و otc و مشاوره است، خدمات سطح دو و سه در درمانگاه‌ها و پایگاه‌های سطح شهر و ارجاع و پیگیری‌های داخل بیمارستانی است.

لذا از تمامی علاقه‌مندان و همکاران محترم در رده‌های پزشکی، حکیم، پرستاری، مامایی، فیزیوتراپی، بهیاری، بیهوشی، اطاق عمل، فیزیوتراپی، کمک بهیاری و امدادگری می‌توانند در سایت http://zaerin8.ir ویا http://zaerin8.com ثبت نام و گزینه خادم را تیک کنند و یا با شماره‌های 09155133682 و 09155082554 تماس بگیرند.

احمد عامری

captcha