کد خبر: 3459677
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۳
آیت‌الله عاملی:

هدف دشمن تغییر الگوی رفتاری ایران و ایرانیان است

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل گفت: با توجه به اینکه هدف دشمن تغییر الگوی رفتاری ایران و ایرانیان است، در این خصوص اگر با عقلانیت ویژه در جهاد فرهنگی حاضر نشویم، همه چیز را می‌بازیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، عصر روز گذشته، 15 آذرماه، در کنگره شهدای دانشجوی استان اردبیل و مدافعان حرم، در دانشگاه محقق اردبیلی مقام تقوا را مقام ویژه‌ای دانست و گفت: پروردگار متعال ارزش بالایی به تقوا قائل است و تقوا مجوز خروج از جهنم الهی و برکت آسمان و زمین معرفی شده است.
وی امنیت روحی در دنیا را نیز وابسته به تقوا دانست و افزود: جامعه اسلامی یک جامعه علمی است و برکت عالم به علم و تقوا بستگی دارند.
عاملی مقام هدایت را دارای مرتبه بالایی در قرآن دانست و تصریح کرد: هدایت استثنایی‌ترین مقامی است که خداوند از آن یاد می‌کند.
نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل خاطرنشان کرد: افرادی که نیروهای تربیتی جامعه هستند، نقش ویژه‌ای دارند و قدسیت و ارزش کاری این افراد بسیار بالاست.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل با بیان اینکه خداوند سه طایفه شهدا، علما و پیامبران را در یک ردیف قرار داده است، افزود: خداوند شفاعت را برای این سه طایفه قرار داده است؛ چراکه این طایفه‌ها نقش احیای نفوس را در جامعه بر عهده داشتند. بزرگترین رشد فکری و اخلاقی جامعه اینست که بزرگان خود را فراموش نکند و نسبت به بزرگان ادای دین کند.
عاملی شعارهای انقلاب را شعارهای جهانی دانست و خاطرنشان کرد: اروپا با اقتدار خود نمی‌تواند بدون اجازه آمریکا کاری انجام دهد، ولی جمهوری اسلامی ایران با اقتدار و عظمت و بدون اذن آمریکا، فعالیت های خود را در سطح منطقه انجام می‌دهد.
امام جمعه اردبیل یکی از دلایل اصلی انقلاب اسلامی ایران را نبود حاکمیت ملی دانست و گفت: به عقیده یک محقق کانادایی انقلاب اسلامی، کشور را از عقب ماندگی 500 ساله نجات داد.
نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل با بیان اینکه یک انقلاب بزرگ در تکنولوژی رسانه‌ای در راه است، افزود: با توجه به اینکه هدف دشمن تغییر الگوی رفتاری ایران و ایرانیان است، در این خصوص اگر با عقلانیت ویژه در جهاد فرهنگی حاضر نشویم، همه چیز را می‌بازیم.
عاملی با اشاره به مسائل اقتصادی کشور، گفت: دولت یک تنه نمی‌تواند در خصوص اقتصاد کاری کند، بلکه باید احساس‌های جمعی در این زمینه احیا شود. بزرگترین حق یک ملت اینست که در مراکز بزرگ تصمیم‌گیری افراد دارای عقل و منطق قرار داشته باشند.
نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل با بیان اینکه مردم در انتخابات نباید مسائل جناحی را لحاظ کنند و تنها باید به کارامدی و طرز فکر افراد توجه کنند، تصریح کرد: اختلافات سیاسی، قومی و مذهبی هدف اصلی دشمن است و در این خصوص نباید از افراد تنش‌زا برای حضور در دانشگاه‌ها دعوت شود؛ چراکه دانشگاه مرکز عقلانیت جامعه است.
مجید خدابخش، استاندار اردبیل نیز برگزاری چنین برنامه‌هایی را در آستانه 16 آذر روز دانشجو، ارج نهادن به مقام شامخ شهدای دانشجو دانست و گفت: در 16 آذر سال 1332 مردم و دانشجویان که وجدان بیدار جامعه هستند، اعتراضاتی را به عملکرد رژیم شاهنشاهی انجام دادند که در نتیجه این اعتراضات دانشجویان قندچی، شریعت رضوی و بزرگ نیا به فیض عظیم شهادت نائل آمدند.
وی افزود: بیداری و آگاهی دانشجویان و روحیه ضداستبدادی آنان بدون تعلق به مادیات دنیا دست به دست هم داد و حرکت‌ها و جنبش‌های دانشجویی علیه حکومت شاه ادامه یافت.
خدابخش با بیان اینکه در پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانشگاه و دانشجویان نقش اساسی را ایفا کردند، تصریح کرد: دانشجویان و حتی فارغ‌التحصیلان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در هشت سال دفاع مقدس نیز نقشی بی‌نظیر و بی‌بدیل ایفا کردند.
استاندار اردبیل اظهارامیدواری کرد: دانشجویان بتوانند با عزت و آگاهی رسالت اصلی خود را در راستای استقلال کشور و تحقق ارزش‌های اسلامی و تحویل نظام به امام زمان(عج) گام بردارند.
وی اضافه کرد: دانشجویان به‌صورت عمومی و دانشجویان شهید به‌صورت اختصاصی الگوی جاودانه برای جامعه و نسل جوان هستند.
خدابخش با بیان اینکه برگزاری این کنگره دارای دو پیام اساسی است، تصریح کرد: اولین پیام اینست که با حضور در این مراسم و برگزاری آن شکر نعمت عزت، عظمت و امنیت که توسط ایثارگران و با خون پاک و مطهر شهدا ایجاد شده است را به جا بیاوریم و پیام دوم معرفی الگوهای موفق و بی‌نظیر و بی‌بدیل برای جوانان است.
استاندار اردبیل با بیان اینکه شهدای دانشجو آگاهانه راه و روش اطاعات و شهادت را انتخاب کردند و با ایثار خون پاک خود نشان دادند که همیشه تابع سید و سالار شهیدان هستند.
وی با بیان اینکه تخریب نجف، کربلا و سوریه از اهداف تخریبی وهابیت و گروه داعش است، خاطرنشان کرد: امروز نیز در راستای همان جنبش و حفظ استقلال و امنیت کشور، مدافعان حرم در خارج از مرزها و نزدیک مرزها تلاش می کنند. اگر این حضور در خارج از مرزها نباشد، در داخل کشور شاهد حوادثی همانند دوران دفاع مقدس خواهیم بود.
گودرز صادقی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه استان اردبیل در برگزاری سری دوم کنگره‌های شهدای دانشجوی استان‌ها پیشتاز و اولین استان است، گفت: امید می‌رود این کنگره همه ساله و با سبقه علمی برگزار شود.
وی با بیان اینکه شهدای دانشجو اکثراً ورودی دهه‌های 50 و 60 هستند، افزود:  در آن زمان بخاطر اینکه تعداد دانشگاه‌ها محدود بود، دانشجویان انگشت‌شمار بودند.این شهدا، دانشجویان جوان، داوطلب و نخبه به معنای واقعی بودند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه با خون شهدا نمی‌توان معامله کرد، خاطرنشان کرد: هر دولتی که بر سر کار می‌آید، از هر جناحی هم باشد، نمی‌تواند یاد و نام شهدا را فراموش کند. شهدا به محافل و مراسمات بزرگداشت نیازی ندارند، ولی ما نیازمند دعای شهدا و مادران شهدا هستیم.
در ادامه با اهدای لوح سپاس و هدیه از خانواده‌های معظم شهدای دانشجوی استان و مدافعان حرم و همچنین از جانبازان هشت سال دفاع مقدس تجلیل به عمل آمد.

captcha