به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، سيدمجتبي ميردهقان، معاون قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس امروز، 22 آذر در جمع خبرنگاران گفت: برگزاري هفته قرآن و عترت در استان فارس مصوبه هشتاد و دومين جلسه شوراي فرهنگ عمومي استان و پيشنهاد وزارت ارشاد بود كه از شهريورماه مقدمات اجرايي برگزاري اين هفته در دستور كار قرار گرفت.
وي افزود: براساس اين مصوبه مقرر شد كه نمايندگان دستگاههاي برگزار كننده بخشي از برنامههاي اجرايي را بر عهده گيرند كه بدين منظور برگزاري 10 جشنواره توسط سازمانهاي مختلف برنامهريزي شد.
معاون قرآن و عترت ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامي فارس، خاطرنشان كرد: آثار ارسالي در رشتههاي مختلف داوري شده و آثار برتر در نگارخانههاي وصال، بيدبن، جم، آشنا، باغ هنر، حوزه هنري و آبگينه، به نمايش درآمده است.
ميردهقان رونمايي از المان دانشكده علوم قرآني شيراز را يكي از شاخصترين برنامههاي هفته قرآن و عترت در استان فارس برشمرد و همچنين برگزاري همايش شهداي قرآن و عترت، برگزاري مسابقات بزرگ دانشجويان دانشگاههاي شيراز براي اولين بار در حرم احمدابنموسي(ع)، همايش «قرآن، عترت و خانواده» و اجراي فيلمهاي سينمايي- ديني را پايان بخش برنامههاي هفته قرآن و عترت فارس عنوان كرد.
معاون قرآن و عترت ارشاد فارس همچنین رونمايي از سرود ويژه هفته قرآن و عترت را يكي از برنامههاي اين هفته اعلام و اضافه كرد: اين برنامه روز 24 آذرماه در تالار حافظ شيراز و بهعنوان يكي از برنامههاي اختتاميه، اجرايي خواهد شد.
وي با اشاره به نقش آموزش و پرورش به عنوان يك دستگاه آموزشي و توسعهمحور، گفت: تلاش خواهيم كرد جلسات اختصاصي و ويژهاي براي سرمايهگذاري بر روي مخاطبين اين سازمان در شوراي توسعه قرآني استان برگزار كنيم.
معاون قرآن و عترت ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامي فارس معتقد است، اگر پايه و اساس فعاليتهاي قرآني در آموزش و پرورش محكم بنا شود، بدون شك شاهد كمك زيادي به ترويج فرهنگ قرآني در كشور خواهيم بود.