کد خبر: 3460526
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۴
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان:

ارزش‌ها و آرمان‌های نظام هدف دشمن در فتنه نفوذ است

گروه اجتماعی: در فتنه نفوذ دشمن باورها، عقاید، ارزش‌ها و آرمان‌های نظام را هدف گرفته است و سعی دارد افراد مریض و مسئله‌دار را در بدنه مراکز مهم وارد کند و سپس، ضربه خود را وارد کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، غلامعلی ابوحمزه، فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان یکشنبه، 22 آذرماه در یادواره 20 شهید روستای شهرک سلگی نهاوند گفت: در فتنه نفوذ دشمن باورها، عقاید، ارزش‌ها و آرمان‌های نظام را هدف گرفته است و سعی دارد افراد مریض و مسئله‌دار را در بدنه مراکز مهم وارد کند و سپس ضربه خود را وارد کند.

وی افزود: دشمنان انقلاب اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با ترفندهای مختلفی سعی در ضربه‌زدن به جمهوری اسلامی داشته‌اند و در این راه نقشه‌های مختلفی را طراحی و اجرا کرده‌اند؛ بعد از پیروزی انقلاب منافقین را به جان انقلاب انداختند و سپس، صدام را برای تحقق اهدافشان در مقابل ایران مسلح و تجهیز کردند، که در این راه با رشادت فرزندان غیور ایران اسلامی ناکام شدند

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان افزود: شهدا با رشادت‌های خود درس بزرگی به همه ما دادند و نشان دادند که ایران اسلامی هیچ‌گاه در مقابل زور و ظلم سکوت نخواهد کرد، بعد از فتنه جنگ دومین و سومین فتنه‌هایی که دشمنان علیه انقلاب اسلامی طراحی و اجرا کردند فتنه‌های سال‌های 78 و 88 بود که توسط آمریکای مستکبر و حامیان داخلی و خارجی‌اش باهدف ضربه زدن به انقلاب اسلامی اجرا شد.

ابوحمزه گفت: در این دو فتنه مردم ایران اسلامی با بصیرت و هوشیاری و با تبعیت از مقام معظم رهبری نسخه فتنه را برای همیشه در هم پیچیدند و فتنه‌گران را ناامید کردند، فتنه نفوذ چهارمین فتنه دشمن علیه انقلاب است که بسیار پیچیده و خطرناک است و همه باید در این راه آگاه شوند تا در دام طراحان این نقشه خطرناک دشمن گرفتار نشوند.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان افزود: در فتنه نفوذ دشمن باورها، عقاید، ارزش‌ها و آرمان‌های نظام را هدف گرفته است و سعی دارد افراد مریض و مسئله‌دار را در بدنه مراکز مهم وارد کند و سپس ضربه خود را وارد کند، این افراد کسانی هستند که ارکان نظام و ولایت‌فقیه را قبول ندارند و سعی می‌کنند در مراکز تصمیم‌گیری و تصمیم سازی نفوذ کنند و سپس انقلاب اسلامی را از راه رسیدن به اهداف و ارزش‌های آن منحرف کند.

ابوحمزه گفت: طراحان فتنه نفوذ که در رأس انها آمریکا قرار دارد؛ مردم، مسئولان و نخبگان را به ‌عنوان اهداف خود انتخاب کردند و ممکن است در هر قشری سعی در نفوذ داشته باشند، دشمنان انقلاب اسلامی برای اثرگذاری فتنه نفوذ مراحلی مختلفی را طراحی کردند که حمله و هجمه به اسلام ناب، تهاجم علیه ولایت‌فقیه، القای ناکارآمدی ارکان نظام، زیر سؤال بردن آرمان‌ها و ارزش‌های نظام و ایجاد ناامیدی نسبت به آینده از مهم‌ترین مراحل اجرای فتنه نفوذ توسط دشمن است.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان اظهار کرد: باید همه مراقب باشیم که در زمین دشمن بازی نکنیم و با آگاهی کامل و داشتن بصیرت، گوش‌به‌فرمان مقام معظم رهبری باشیم و با حفظ وحدت، فتنه نفوذ را نیز مانند سایر نقشه‌های دشمن نقش بر آب کنیم.

captcha