کد خبر: 3460616
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۹
بهمن‎ماه سالجاری؛

کنگره ملی 36 هزار شهید دانش‌‏آموز در تبریز برگزار می‎شود

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: کنگره ملی 36 هزار شهید دانش‎‏آموز و شهیده شاخص 12 بهمن‎ماه سالجاری در تبریز برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، جعفر پاشایی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی بعدازظهر روز گذشته، 22 آذر در جلسه هماهنگی گنگره شهدای دانشآموز اظهار کرد: کنگره ملی 36 هزار شهید دانشآموز و شهیده شاخص، ایران قربانی 12 بهمنماه سالجاری در تبریز برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: دستگاه تعلیم و تربیت مطمئنا هم در بزرگداشت و فرهنگ‌‎سازی و هم شناساندن جایگاه شهدا و رزمندگان به دانش‏آموزان و آیندهسازان میهن اسلامی از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

پاشایی افزود: درخصوص راهیان نور کارهای ارزشمندی انجام شده است اما باید بیشترازاین به مسائل فرهنگی پرداخت شود.

وی با بیان اینکه رویکرد ما در این حوزه همواره حمایت از برنامه‏ها بوده است، تأکید کرد: امروز وظیفه ما بعنوان متولیان دستگاه تعلیم و تربیت شناساندن رسالت شهدا و رزمندگان اسلام به نسل جدید است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ضمن تأکید مجدد بر حمایت همهجانبه در برگزاری این کنگره گفت: بهترین راه بیمه کردن نظام و اسلام پرداختن به تربیت درست و صحیح آیندهسازان این مرز و بوم که همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز هست، می‏باشد.

captcha