کد خبر: 3460675
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۴

همایش « وقف، بانوان و بسیج» در زاهدان برگزار شد

گروه اجتماعی: در هفتمین روز از هفته وقف، همایش « وقف، بانوان و بسیج» صبح امروز دوشنبه، ۲۳ آذرماه با حضور بانوان واقف و بسیجی فعال در مجتمع فرهنگی و تربیتی امام علی(ع) زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از سیستان وبلوچستان، در هفتمین روز از هفته وقف، همایش « وقف، بانوان و بسیج» صبح امروز دوشنبه، 23 آذرماه در مجتمع فرهنگی و تربیتی امام علی(ع) زاهدان برگزار شد.
حجت‌الاسلام دکتر شرف‌الدین طباطبایی، مدرس حوزه و دانشگاه سیستان وبلوچستان در این مراسم بیان کرد: یکی از راه‌هایی که انسان می‌تواند با آن به جاودانگی دست پیدا کند، وقف است که مال انسان را ماندگار کرده و همانند یک چشمه همیشه جوشان برای انسان خیرات و مبرات فرستاده می‌شود.
وی افزود: پیامبر اسلام(ص) می‌فرمایند « إذا ماتَ الإنسانُ انقَطَعَ عَمَلُهُ إلّا مِن ثَلاثٍ: إلّا مِن صَدَقَةٍ جاریَةٍ أو عِلمٍ یُنتَفَعُ بِهِ أو وَلَدٍ صالِحٍ یَدعُو لَهُ»، وقتی انسان می‌میرد، رشته عملش قطع مى‏شود، مگر از سه چیز: صدقه جارى، دانشى که مردم از آن بهره ‏مند شوند، و فرزند نیکوکارى که برایش دعا کند.
خانم ثقفی، همسر حریفی‌مود، یکی از واقفان نیک‌اندیش استان نیز در این مراسم با اشاره به نقش زنان در گسترش وقف، اظهار کرد: زنان در زمینه ترویج و گسترش فرهنگ وقف هم در خانواده و هم در اجتماع نقش اثر بخش و مهمی دارند و حضور آنان توفیقات بسیاری به همراه خواهد داشت.
این واقف خیراندیش استان افزود: بانوان سرمایه‌های بزرگ انقلاب اسلامی هستند که در هر عرصه‌ای قدم گذاشتند، حضور پر صلابت آنان تأثیرگذار و سرنوشت‌ساز بوده است؛ در عرصه وقف نیز زنان با برخورداری از شور و شعور و احساسات پاک دینی و مذهبی خود بسیار پر توان ظاهر شده‌اند.
در این مراسم 5 نفر از بانوان واقف استان نیز تجلیل شدند.
captcha