کد خبر: 3461252
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۶
مهدوی:

دفاتر دبیرخانه امر به معروف در ادارات هرچه سریع‌‌تر راه‌اندازی شوند

گروه اجتماعی: دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر فارس بر لزوم راه‌اندازی هرچه سریعتر دفاتر دبیرخانه امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و سازمان‌ها تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سلیمان مهدوی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر فارس امروز، 25 آذر در جلسه شورای هماهنگی دبیران بیش از۶۰ دستگاه اجرایی این استان گفت: طبق قانون یکی از وظایف ستاد امر به معروف فارس اجرایی کردن مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
وی با اشاره به مصوبه ۴۲۷ گفت: دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر هدایت این دو فریضه بر عهده دارند و برای اینکه پاسخگوی مسائل و مشکلات مردم باشند باید هرچه سریع‌تر نسبت به تقویت و راه‌اندازی دفتر دبیرخانه فریضتن در ادارات و سازمان‌ها اقدام کرده و با نصب تابلو دبیرخانه را مشخص کنند.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر را باید همگانی کرد و ترویج اجرای تذکر لسانی در صدر فعالیت های شوراهای مربوطه قرار گیرد، تاکید کرد: اخیراً به ما ابلاغ شده که طرح طلایه‌داران را در گروه‌های ۱۰ نفره اجرا کنیم اما اعتقاد کلی بر این است که امر به معروف و نهی از منکر باید به‌صورت همگانی عمل شود.
مهدوی افزود: شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات ظرف یکی دو ماه اخیر فعالیت‌های خوبی انجام داده‌اند اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر فارس با بیان اینکه برخی‌ها می‌گویند تذکر لسانی راه درمان نیست، تصریح کرد: این دوستان بدون اینکه وارد بحث تذکرلسانی شوند ایراد می‌گیرند والا بهترین روش اشاعه امر به معروف و نهی از منکر و رسیدن به جامعه متعالی تذکر لسانی است و اگر این مسئله صورت همگانی به خود گیرد نتیجه آن به وضوح آشکار می‌شود.
captcha