حمید بهمنی، کارگردان سینما در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره راه نیافتن فیلم «محمد رسول الله(ص)» به بخش مسابقه جشنواره فیلم اسکار اظهار کرد: به نظر من حذف فیلم «محمد رسول الله(ص)» از بخش رقابتی اسکار به هیچ وجه امری عجیب نیست؛ مگر انتظار دیگری از این رویداد سینمایی میتوان داشت که حالا بخواهیم از این کار آنها تعجب کنیم؟ آیا جشنوارهای که توسط صهیونیستها و سیاستگذاران کاخ سفید حمایت میشود، حامی فیلمی میشود که در آن زیبایی حضرت رسول(ص) تصویر شده است؟
وی افزود: گفته فوق نیز تنها یک ادعا نیست، بلکه اگر در کیفیت و مضمون آثاری که در جشنواره اسکار پذیرفته میشوند دقت داشته باشیم متوجه میشویم که آن تولیدات به نوعی تامین کننده نیازها یا سیاستهای دولتمردان آمریکا و صهیونیستهاست. برای همین تنها آثاری از کشورهایی نظیر ایران با استقبال آنها مواجه میشود که به نوعی فقر و ضعف ما در آن تصویر شده باشد تا آنها بتوانند از این مسئله استفاده تبلیغاتی ببرند.
مدیرعامل سابق مرکز فرهنگی هنری شهید آوینی به توضیح فوق اضافه کرد: مطلب دیگر اینکه آنها به شدت از گسترش روزافزون اسلام در جهان امروز باک دارند، برای همین مسلماً با کاری که در آن به زیباییها و عظمت رسولالله توجه میشود مشکل دارند، به ویژه اینکه آنها با تولیدات متعدد خود میخواهند تبلیغاتی نادرست از اسلام داشته باشند. پس فیلم مجید مجیدی برای آنان قابل تحمل نیست.
بهمنی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: در این فیلم تصویری از سینمای ایران به جهان معرفی میشود که به هیچ وجه برای آنان پذیرفتنی نیست، چون آنها میخواهند تنها خود مدعی کارهای عظیم در سینما باشند. در ضمن آنها به هیچ وجه علاقهمند نیستند تا دنیا بداند ما به چه دستاوردهای بزرگی در عرصه سینما دست یافتهایم و میتوانیم به راحتی با فیلمهای بزرگ آنان رقابت داشته باشیم؛ همچنین برای آنان قابل تحمل نیست تا ببینند بزرگان سینمای جهان زیر نظر فیلمسازی چون مجید مجیدی که در جهان برای خود اعتباری دارد کار میکنند و اتفاقاً این همکاری، دستاورد بسیار خوبی هم برای آنان در پی داشته است.
کارگردان فیلم «گلوگاه شیطان» اضافه کرد: برخورد مغرضانه برگزارکنندگان اسکار با فیلم «محمد رسول الله(ص)» در شرایطی است که این فیلم در اکرانهای بینالمللی خود در اروپا و دیگر نقاط جهان با استقبال بسیار خوب مردم مواجه شده است؛ حتی آن گونه که من شنیدهام این فیلم در برخی کشورهای اروپایی تا پاسی از شب به نمایش درمیآمد و مردم با علاقه در صفهای طولانی برای تماشای فیلم منتظر میماندند. استقبال چشمگیر از این فیلم در شرایطی است که آنها با فیلمهای متعدد خود میخواهند چهرهای دروغین از پیامبر ترسیم کنند، اما وقتی میبینند این هجمه آنها بیتاثیر است، ناراحتی خود را با اقداماتی مغرضانه، همانند آنچه که با فیلم محمد کردند تلافی میکنند.
بهمنی در پایان گفت: همان گونه که اسلام در عالم واقعیت، روز به روز بیشتر در دل مردم جهان نفود پیدا میکند، مطمئناً فیلمهایی نظیر «محمد رسول الله(ص)» هم بیشتر بر دل مردم جهان مینشیند. در ضمن آرزو میکنم قسمت دوم و سوم این فیلم نیز ساخته شود تا جهان به ویژه کسانی که اطلاعات صحیح در اختیارشان قرار نمیگیرد بهتر و بیشتر با اسلام و چهره رحمانی حضرت رسول (ص) آشنا شوند.