کد خبر: 3463231
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۶
روستا آزاد:

حماسه ۹ دی مظهر همدلی و وحدت مردم است

گروه سیاسی: معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با تأکید بر بزرگداشت حماسه نه دی به آثار و برکات آن در جامعه اشاره کرد و آن را نمونه‌ای از همدلی و وحدت مردم دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‌الاسلام و المسلمین روستا آزاد، معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به حماسه نه دی بر جنبه وحدت آفرین آن تاکید و اجتناب از نگاه حزبی به این حماسه بزرگ را ضروری دانست.

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: آنچه در نه دی از حضور سراسر شور و شعور مردم عزیز اعم از زن و مرد، پیر و جوان، تحصیل کرده و عامی  در آن برهه ی حساس دیده شد، همه و همه حاکی از همدلی و همراهی و وحدت مردم زیر پرچم انقلاب اسلامی و زعامت ولی فقیه بود.

وی اظهار کرد: پیام ژرف و برخاسته از فکر و اندیشه آن روز مردم، نه حمایت از جریان خاص و حزب یا احزاب خاص، بلکه هشدار به همه اصحاب سیاست بود که تبعیت از رکن اصلی انقلاب یعنی ولایت مطلقه فقیه از واجبات حضور سیاسی و مشارکت در اداره کشور است.

روستا آزاد با اشاره به آثار نه دی در جامعه اظهار داشت: این حرکت چنان آثار و برکاتی داشت که هنوز هم رایحه آن حضور همچنان در فضای جامعه محسوس است.
وی با تاکید بر ضرورت بزرگداشت حماسه نه دی ادامه داد: باید توجه داشت که تقلیل آن حماسه بزرگ به حمایت از حزب یا جریان خاصی موجب فروکاست آن و جفای به این حرکت حماسی مردم است، چرا که در آن حماسه هم طرفداران جریان پیروز انتخابات و هم جریان مقابل هوشمندانه مشارکت کردند.

روستا آزاد با اشاره به برداشت های نادرست از این حماسه افزود: ممکن است عده ای غافلانه و با هدف خدمت به انقلاب این حماسه را معطوف به حمایت از جریانی خاص نمایند و از آن سو نیز عده ای تصور کنند چون این حرکت در پی انتخابات ریاست جمهوری رخ داده است و کاندیدای مد نظرشان در آن برهه پیروز نشده است، لذا دلیلی بر بزرگداشت آن حماسه ندارند که هر دو نگاه نادرست است.

تا آزا

captcha